Fotofair 2019

Kattenfotografie! Volg de workshop

Christel de Wolff 1280 0
Katten zijn een van de leukste onderwerpen om te fotograferen. Vind jij dat ook? Dan is de Workshop Kattenfotografie van Cyrille Deuzé tijdens Fotofair 2019 beslist iets voor jou! Nu, met 15% korting! Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling en ontvang 15% korting.

Prachtige Bengalen zullen model staan in de mooie natuurlijke omgeving op het Fotofair evenemententerrein. De workshop kattenfotografie wordt buiten in het bos gehouden, bij slecht weer wordt de workshop in de popup studio gehouden.

Lees ook: FOTOFAIR 2019: Workshop Character Portretten met Speedlights 

Workshop Kattenfotografie

De workshop Kattenfotografie duurt 1,5 uur en wordt zowel op zaterdag (25 mei 2019) als op zondag (26 mei 2019) drie keer gegeven. De eerste groep start om 10.30 uur, de tweede groep om 13.00 en de derde om 15:30. Reserveer snel, want er kunnen per workshop maar 15 fotografen deelnemen. 

Om mee te doen aan de Workshop Kattenfotografie hoef je geen bijzondere apparatuur aan te schaffen, maar neem wel je camera, voldoende geheugenkaartjes en accu's mee. Een tip: met een 70-200mm objectief lukt het het beste om de katten op de foto te zetten, maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van jouw wensen en stijl. 

Kijk hier voor het complete schema, de prijzen en om je direct aan te melden voor de workshop. Je ontvangt nu 15% korting! Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling en ontvang de korting. 


Over de fotograaf

Cyrille Deuzé, fotograaf en docent van Mijn Stijl Fotografie, heeft als beroepsfotograaf met als specialisatie dierenfotografie, duizenden dieren gefotografeerd in binnen en buitenland. Haar klanten zijn diereneigenaren, fokkers, tijdschriften, cattery’s en andere dier gerelateerde bedrijven. Ze heeft de vaardigheid om dieren te laten ontspannen en op een ongedwongen manier te fotograferen. Cyrille wordt omschreven als een zeer enthousiaste docent met veel kennis en ervaring. Ze heeft veel liefde en geduld voor mens en dier en kan op een heldere en eenvoudige manier lesgeven.

Lees ook: FOTOFAIR 2019 komt langzaam maar zeker weer dichterbij

Al het Fotofair 2019 nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken. We hebben ook een digitale editie gemaakt waarin we het nieuws bijhouden in (online) magazinevorm. Deze vind je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel