Fotofair 2019

Fotofair: Masterclass High Key Glamour

Christel de Wolff 851 0
In het laatste weekeinde van mei 2019 is het weer zo ver: FOTOFAIR 2019, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux. Dit event staat helemaal in het teken van fotografie. Wat te denken van een masterclass High Key Glamour met Martin Bierman? Nu, met 15% korting! Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling en ontvang 15% korting.

Wil je meer met fotografie en heb je al eens iets geprobeerd met glamour fotografie maar wil dat niet lukken? Of lukt het wel, maar zit je nog met enkele vragen? Of weet je het allemaal en wil je weten hoe een ander het doet? Volg dan de Masterclass Glamour Fotografie door Martin Bierman van Photofab en leer de fijne kneepjes van de Glamour met ook High Key fotografie.

Masterclass High Key Glamour Fotografie

Tijdens de Masterclass leer je hoe je door middel van enkele hele simpele lichtopstellingen mooie beelden kunt maken, wat de verschillende lampen en modifiers voor resultaat geven en dat er voor de meeste beelden helemaal niet zoveel materiaal nodig is! Tijdens de Masterclass krijg je een deel theorie over de instellingen en de effecten van de verschillende soorten softboxen. Dit gaat daarna over in een deel praktijk waar het verschil meteen duidelijk gaat worden. Op de workshop wordt er met Lightroom gewerkt en bewerkt zodat meteen het eindresultaat zichtbaar gemaakt kan worden op het grote scherm. Er wordt gebruik gemaakt van Godox studio flitsers er zijn triggers aanwezig. Geschikt voor fotografen van allerlei niveau’s Ook de beginnende fotograaf die zelf geen studio heeft kan aan de workshop meedoen. Wel is een kamera nodig die beschikking heeft over een flitsschoen en manueel ingesteld kan worden (alle spiegelreflex camera’s voldoen eigenlijk wel) Zorg dus dat je accu’s geladen zijn, want je gaat zelf aan de slag en voldoende geheugenkaartjes.

De Masterclass High Key Glamour duurt 2,5 uur en wordt zowel op zaterdag (25 mei 2019) als op zondag (26 mei 2019) gegeven om 10:30 en om 14:30 Wees er snel bij want per workshop kunnen er slechts 15 fotografen deelnemen en vol is vol! 

Kijk hier voor het complete schema, de prijzen en om je direct aan te melden voor de Masterclass High Key Glamour.

Fotofair 2019

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken. We hebben ook een digitale editie gemaakt waarin we het nieuws bijhouden in (online) magazinevorm. Deze vind je hier. Je ontvangt nu 15% korting! Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling en ontvang de korting.

Over de fotograaf

Martin Bierman is sinds 2009 deel tijd in de fotografie bezig en heeft in Groningen zijn studio. Naast de Fashion fotografeert hij veel zakelijke portretten. Martin geeft demo’s, workshops, en masterclasses.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel