Fotofair 2019

Masterclass landschapsfotografie

Redactie 1988 0
In het laatste weekeinde van mei 2019 is het weer zo ver: FOTOFAIR 2019, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux. Dit event staat helemaal in het teken van fotografie. Wat te denken van een masterclass onder leiding van landschapsfotograaf Maurice Hertog. Nu, met 15% korting! Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling en ontvang 15% korting.

Tijdens deze masterclass gaan we op zoek naar verdieping van je kennis van landschapsfotografie. Allereerst starten we met een korte introductie en het bespreken van je stijl en eventueel een foto die je zelf hebt meegenomen. Je geeft aan wat je goed vindt en minder goed vindt aan deze foto. Vervolgens krijgen je tips en voorbeelden hoe je betere landschapsfoto’s kan maken.

Masterclass landschapsfotografie: op zoek naar sprekende composities 

Daarna gaan we lopend door het landschap op zoek naar sprekende composities en krijgen jullie tips over belichting. Ook wordt er gedemonstreerd en geoefend met grijs- en gradatiefilters om je belichting in balans te krijgen.(deze mag je in bruikleen gebruiken tijdens de masterclass).

Masterclass landschapsfotografie: praktische tips en zelf aan de slag

De masterclass eindigt met een uitgebreide nabespreking. De rode draad van deze workshop zijn praktische tips en zelf aan de slag gaan. Er kunnen maar maximaal 15 deelnemers met deze masterclass meedoen dus schrijf je snel in. Kijk hier voor de prijzen en de mogelijkheden. Je ontvangt nu 15% korting! Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling en ontvang de korting.

Masterclass landschapsfotografie: Wie is Maurice Hertog? 

Maurice Hertog (1978) is geboren en getogen in het Zuidlimburgse land. Na een korte affaire met kleinbeeld en spiegelreflexcamera’s in het analoge tijdperk betrad Maurice opnieuw de fotografie arena in 2005, ditmaal met een digitale spiegelreflexcamera. Al snel ontwikkelde hij zichzelf als landschapsfotograaf en sinds 2011 geeft Maurice workshops landschapsfotografie in het Zuidlimburgse Heuvelland. Tijdens de vorige edities van FOTOFAIR gaf Maurice al succesvolle lezingen en workshops over landschapsfotografie.De stijl van de landschapsfoto’s van Maurice laat zich omschrijven door zijn motto: “Bezieling vanuit de Lens”. Jagend naar het mooiste licht vangt hij de schoonheid van een zonsondergang, een ruwe zee of de heuvels van zijn thuisgebied.

Beelden: © Maurice Hertog

Lees ook: Fotofair 2019 Update

 

 

 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie