Fotofair 2019

Masterclass Forest Flow tijdens Fotofair

Christel de Wolff 751 0
Wil je de grenzen binnen de landschapsfotografie op zoeken? Ben je bereid om ‘de regels’ los te laten? En wil je meer creatieve foto’s maken? Als je al ervaring met landschapsfotografie hebt, is dit de masterclass voor jou! Nu, met 15% korting! Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling en ontvang 15% korting.

Masterclass Forest Flow

De Masterclass Forest Flow duurt 2 uur en wordt zowel op zaterdag (25 mei 2019) als op zondag (26 mei 2019) gegeven om 15:00 Wees er snel bij, want vol is vol!   De masterclass start bij de tent van Beterelandschapsfoto bij de ingang van de Fotofair.

Kijk hier voor het complete schema, de prijzen en om je direct aan te melden voor de Masterclass Forest Flow.Je ontvangt nu 15% korting! Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling en ontvang de korting.

Wat kun je verwachten tijdens de Masterclass Forest Flow?

In deze masterclass leer je werken met kleur en beweging. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag. Je gaat op zoek naar een geschikt onderwerp. Vervolgens bepaal je hoe je het beeld opbouwt door de technieken, langere sluitertijden en beweging, te gebruiken en te combineren. Je krijgt begeleiding van twee professionele fotografen. Wat heb je nodig? Je camera, standaard zoomlens (24-70mm) en telelens (tot minimaal 200mm). Een statief kun je meenemen maar maakt je minder flexibel. Als je filters hebt neem je die ook mee. Bij voorkeur een polarisatiefilter, 2 stop grijs verloop en 6 stop grijsfilter. Zonder statief en filters kun je ook deelnemen. De masterclass is praktijkgericht.


Fotofair 2019

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken. We hebben ook een digitale editie gemaakt waarin we het nieuws bijhouden in (online) magazinevorm. Deze vind je hier.

Over Beterelandschapsfoto

Beterelandschapsfoto biedt hoogwaardige workshops, fotoreizen en coachingstrajecten voor macrofotografie, kustfotografie, landschapsfotografie in Nederland, België, Frankrijk en Engeland aan. De organisatie bedient alle ervaringsniveaus in de fotografie, van beginner tot semi-professional met een divers aanbod. Meer informatie over de workshops en cursussen van Beterelandschapsfoto vind je op de website.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel