Professional Imaging 2019

Bezoek PI 2019

Christel de Wolff 1009 0
Vandaag is de derde en laatste dag van Professional Imaging. De belangrijkste fotografiemerken en distributeurs zijn aanwezig om hun mooiste en nieuwste producten te demonstreren en om je van tips en inspiratie te voorzien. Wij spraken enkele partijen over wat we kunnen verwachten.

Lees ook: De nieuwe Panasonic LUMIX S1R

Transcontinenta op PI 2019

Transcontinenta B.V. is distributeur van onder andere Tamron, ZEISS, Lensbaby en Samyang objectieven, Gitzo statieven, NiSi filters, Think Tank en MindShift fototassen en rugzakken, broncolor professioneel flitslicht, Zhiyun gimbals, Peak Design tassen, draagriemen en capture clips, Polaroid Originals direkt-klaar fotografie en Angelbird professionele opslagmedia voor video en foto. Op PI staan productexperts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om je te helpen met het uitproberen van de diverse producten. Ook kun je mini-workshops volgen bij het broncolor Experience podium. 

Lees hier meer over wat je kunt verwachten op de stand van Transcontinenta. 

Laat je inspireren door Fujifilm

Fujifilm zet vooral in op inspiratie op de Professional Imaging beurs. Verschillende X-photographers komen naar Nijkerk om te spreken over hun beroepspraktijk. Vanuit bijna iedere fotografiediscipline is wel iemand aanwezig. Zo spreekt Raisa Zwart over bruidsfotografie, Kars Tuinder over documentairefotografie en Jim Plasman over reclamefotografie. Naast inspirerende lezingen kun je op PI ook kennismaken met de Fujifilm X-T3 en het kleine broertje de X-T30. 

Lees hier meer over wat je kunt verwachten op de stand van Fujifilm

©Kars Tuinder

Olympus op Professional Imaging

In januari van dit jaar presenteerde Olympus de OM-D E-M1X: ontworpen voor de behoeften van professionele gebruikers op het gebied van betrouwbaarheid, snelheid, precisie en beeldkwaliteit. De OM-D E-M1X is compatible met het Olympus assortiment aan professionele Micro Four Thirds objectieven en accessoires. De body is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 2.999,-. Eigenaars van de camera kunnen deelnemen aan het Olympus PRO-serviceaanbod. Net als voorgaande jaren is Olympus aanwezig met een stand op Professional Imaging. Op de beurs worden meerdere demonstraties en lezingen gehouden over verschillende onderwerpen. Er zal worden ingegaan op fotografi etechnieken en apparatuur. Toegangskaarten voor het programma zijn gratis te verkrijgen bijde Olympus-stand op de PI-beurs.

Lees hier meer over wat je kunt verwachten op de stand van Olympus

Bezoek Canon op PI

Op de Canonstand vertellen diverse experts spelenderwijs alles over de nieuwste Imaging producten op het gebied van foto, video en print. Leer bijvoorbeeld alle know-hows van foodfotografie in de vorm van een workshop, maak kennis met het nieuwe EOS R-systeem middels diverse demonstraties, of neem plaats in het Canon-theater voor een inspirerende lezing van meerdere grote namen.Tijdens Professional Imaging staan er diverse workshops en lezingen geprogrammeerd op de Canon-stand. Zo zal Cynthia Boll, die onlangs nog de Canon Zilveren Camera won met haar reportage “Sinking Cities Jakarta”, het Canon-theater betreden met een meeslepende lezing op het gebied van documentaire fotografie.

Lees hier meer over wat je kunt verwachten op de stand van Canon

BenQ op Professional Imaging 

Dit weekend zal Benq aanwezig zijn op de Professional Imaging 2019 beurs in Nijkerk. Het zal mogelijk zijn om alle nieuwe monitoren te bekijken en vragen te stellen aan experts die op de stand aanwezig zullen zijn. Of dat nu informatie over kleuren profielen of kalibreren is, er zal iemand klaar staan met een antwoord.

Lees hier meer over wat je kunt verwachten op de stand van BenQ

Over Professional Imaging 2019 

Professional Imaging 2019 vindt plaats in De Loods/Hart van Holland aan de Berencamperweg 4 in Nijkerk.

Zaterdag 23 maart van 9:30 tot 17:00
Zondag 24 maart van 9:30 tot 17:00
Maandag 25 maart van 9:30 tot 17:00

Meer informatie: www.professionalimaging.nl

Lees ook: Preview Irix Dragonfly 150mm f/2.8 Macro

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel