Professional Imaging valt ten prooi aan maatregelen Corona-virus

Christel de Wolff 489 0
Het zal niemand ontgaan zijn dat de Nederlandse regering alle evenementen met meer dan 100 bezoekers heeft verboden voor de komende periode tot en met 31 maart. Als gevolge daarvan zal ook de Professional Imaging beurs die op 28, 39 en 30 maart gepland stond worden afgelast.

Op hun website laat de organisatie van Professional Imaging weten: 

'Gelet op de extra maatregelen rondom het COVID-19-virus, die hedenmiddag door minister president Rutte, dhr, Van Dissel van het RIVM en minister Bruins van medische zorg zijn bekendgemaakt, waarbij evenementen met meer dan 100 personen worden verboden, zijn ook wij genoodzaakt de aanstaande editie van Professional Imaging, welke gepland staat op 28-29-30 maart a.s. af te gelasten. Het bestuur buigt zich op dit moment over een mogelijke alternatieve datum in het besef dat dit geen eenvoudige opgave is. Nadere informatie volgt binnenkort.'

Ook Photo Days in Brussel en de World Press Photo Awardshow en Festival zijn afgelast. We hopen dat evenementen welke later in het jaar gepland staan zoals Photokina en Fotofair vooralsnog wel doorgang kunnen vinden, maar de toekomst zal dat moeten uitwijzen. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel