Photo Days verplaatst naar oktober vanwege Corona

Christel de Wolff 498 0
Gezien de evolutie van de situatie met betrekking tot het Coronavirus COVID-19 en het advies tot verbod op evenementen met meer dan 1000 bezoekers, heeft de organisatie van Photo Days samen met de verschillende exposanten besloten om de beurs te verplaatsen.

Photo Days is verplaatst naar 10 tot en met 12 oktober van 2020. Alle tickets die al zijn gekocht blijven geldig voor de nieuwe data. Wanneer je in bezit bent van een ticket, maar niet kan op de nieuwe data, kun je contact opnemen met de organisatie, zij zullen dan het betaalde bedrag terugstorten.  Klik hier voor meer informatie.

Corona rukt op

Het was onvermijdelijk dat vroeg of laat organisatoren van fotografie-evenementen te maken gingen krijgen met de maatregelen tegen verdere verspreiding van het Coronaviris COVID-19. Met Photo Days die helaas het besluit heeft moeten nemen, houden we nauwlettend in de gaten wat andere evenementen en beurzen zullen gaan doen, te denken aan Professional Imaging (deze maand) Photokina (mei) en zelfs Fotofair (juni).

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel