Gelet op de ontwikkelingen rondom het vaccinatieprogramma

FOTOFAIR 2021 verplaatst naar 3 en 4 juli 2021

Christel de Wolff 1261 0
De organisatie van FOTOFAIR laat weten te besluiten om FOTOFAIR editie 2021 te verplaatsen naar 3 en 4 juli. Deze wijziging wordt gedaan uit voorzorg, met het oog op de aanhoudende maatregelen om de verspreiding van COVID-19 in te perken en de berichtgeving omtrent het vaccinatieprogramma.

Door FOTOFAIR een maand te verzetten (van 5 en 6 juni, naar 3 en 4 juli 2021) wordt voorkomen dat het bezoeken van de leukste foto- en videografiebeurs van de Benelux opnieuw in gevaar komt door de aanhoudende lockdown in ons land. Vorig jaar kon het evenement na een slimme verplaatsing naar een datum later in het jaar ook doorgaan en was FOTOFAIR zelfs de enige fotobeurs van 2020.

FOTOFAIR vond in 2020 voor het eerst plaats op de nieuwe locatie, Landgoed Duynenwater te Eersel. Dat beviel zo goed dat de editie van 2021 ook weer zal neerstrijken op deze prachtige locatie. De aanwezigheid van een groot meer, strand én bosrand, maken de mogelijkheden voor het volgen van specialistische workshops en masterclasses, en het fotograferen van de diverse fotomomenten, extra bijzonder.

Gedurende het hele weekend staan er diverse educatieve workshops en masterclasses van bekende professionele fotografen op het programma. Dompel jezelf bijvoorbeeld onder in de wereld van de macrofotografie, leer hoe je moet werken met filters in landschapsfotografie of ga aan de slag met boudoir, artistiek naakt of high speed-fotografie.

De kaartverkoop voor dit fantastische evenement is gestart. Zorg dat je tijdig jouw entreekaartje in bezit hebt, want vol is natuurlijk vol. Een losse toegangsticket kost € 15,00. Bij het boeken van een masterclass of workshop is de toegang al inbegrepen! Reeds aangekochte tickets voor de oude datum van 2021 blijven geldig. Zo is een toegangsticket voor zaterdag 5 juni nog steeds geldig op zaterdag 3 juli en kun je met een toegangsticket voor zondag 6 juni ook naar binnen op zondag 4 juli. Ook reserveringen voor de masterclasses en workshops blijven natuurlijk geldig.

Alle informatie over FOTOFAIR 2021 vind je op www.fotofair.nl
afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel