Kom naar de Canon stand tijdens Professional Imaging 2019

Siem van Woerkom 936 0
Canon is ook dit jaar weer aanwezig op de Professional Imaging beurs in Nijkerk. Raak gewend met alle nieuwe modellen en kom in contact met mede professionals.

Programma Canon-stand

Op de ruime Canon-stand, vertellen diverse experts spelenderwijs alles over de nieuwste Canon Imaging producten op het gebied van foto, video en print.

Leer bijvoorbeeld alle know-hows van foodfotografie in de vorm van een workshop, maak kennis met het nieuwe EOS R-systeem middels diverse demonstraties, of neem plaats in het Canon-theater voor een inspirerende lezing van meerdere grote namen.Tijdens Professional Imaging staan er diverse workshops en lezingen geprogrammeerd op de Canon-stand. Zo zal Cynthia Boll, die onlangs nog de Canon Zilveren Camera won met haar reportage “Sinking Cities Jakarta”, het Canon-theater betreden met een meeslepende lezing op het gebied van documentaire fotografie.

Verder legt gerenommeerd landschaps-fotograaf Bas Meelker uit hoe zijn foto’s dankzij de Canon EOS 5Ds r en het nieuwe EOS R-systeem tot leven komen en zal dancefotograaf Rutger Geerling je meer vertellen over zijn ervaringen met de Canon EOS M-serie in combinatie met zijn tweede passie: reizen. Ook zal Frits van Eldik een lezing verzorgen en verder ingaan op zijn keuze tussen enerzijds Canon DSLR camera’s en anderzijds Canon systeemcamera’s.

Canon Workshops

De workshops op de Canon-stand worden dit jaar verzorgd door Ronald Brakel en Toonen & Wientjens. Waar Ronald Brakel je alles leert over foodfotografie in een Do-It-Yourself setting, zullen Toonen en Wientjens je de fijnste kneepjes van modelfotografie leren. Maak daarnaast tevens kennis met het nieuwe, baanbrekende EOS R-systeem tijdens diverse demonstraties.

Naast een innovatieve lensvatting en een uitgebreid assortiment RF-lenzen, bestaat het EOS R-systeem inmiddels uit twee full-frame systeemcamera’s: de EOS R en de EOS RP. Beide camera’s bieden gebruikers de mogelijkheid om met zowel RF-lenzen als met hun eigen EF- of EF-S lenzen hoge kwaliteit beelden en video’s te maken.

Het volledige schema aan Canon workshops en lezingen is terug te vinden via de volgende link: https://www.canon.nl/professionalimaging/.

Meer informatie over Professional Imaging 2019 zelf en de kaartverkoop is te vinden op: https://www.professionalimaging.nl/.

Professional Imaging 2019 vind plaats van 23 t/m 25 maart in De Loods, Nijkerk. De Canon-stand is dit jaar te vinden in Hal 3.

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem