Speciale editie: Alle DIGIFOTO Pro awards van 2016 tot nu

Christel de Wolff 4095 0
Het zoeken naar de beste gear kan soms best een uitdaging zijn. Want welke camera is het beste voor jouw soort fotografie? En met welk objectief breng je je onderwerp het beste in beeld? Om je te helpen hebben we alle awards verzameld in een online special.

Als professioneel fotograaf wil je werken met goede en recente apparatuur en natuurlijk ben je altijd op zoek naar de ultieme camera, de mooiste objectieven en de handigste accessoires. Die zoektocht blijkt vaak lastig door de grote hoeveelheid nieuwe gear die jaarlijks verschijnt. Waar doe je goed aan?

DIGIFOTO Awards Special 

Om je een handje te helpen verzamelen we alle awards die we hebben uitgereikt. Doorgaans doen we dat per jaargang, maar natuurlijk is het niet altijd zo dat apparatuur die in 2017 of 2019 is uitgekomen al meteen achterhaald is. Daarom hebben we de laatste vijf jaar verzameld in één speciale editie. Deze speciale editie is online verkrijgbaar, te bestellen in onze eigen webshop en onder andere via Readly en via Magzine

Wil je liever de complete reviews lezen? Klik hier om alle reviews met awards van het afgelopen jaar nog eens op je gemak terug te lezen. 

DIGIFOTO Pro 6.2020

In DIGIFOTO Pro 6.2020 blikken we uitgebreid terug op alle awards van 2020. Lees deze editie ook digitaal via onze webshop.

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel