De DIGIFOTO Pro awards van 2019 voor je verzameld

Christel de Wolff 4348
Het zoeken naar de beste gear kan soms best een uitdaging zijn. Want welke camera is het beste voor jouw soort fotografie? En met welk objectief breng je je onderwerp het beste in beeld? Om je te helpen hebben we alle awards die we dit jaar hebben uitgereikt verzameld in een online special.

Als professioneel fotograaf wil je werken met goede en recente apparatuur en natuurlijk ben je altijd op zoek naar de ultieme camera, de mooiste objectieven en de handigste accessoires. Die zoektocht blijkt vaak lastig door de grote hoeveelheid nieuwe gear die jaarlijks verschijnt. Waar doe je goed aan?

DIGIFOTO Awards Special 

Om je een handje te helpen hebben we alle awards die we dit jaar hebben uitgereikt verzameld. Zo weet je wat er speelt en kun je een goede en passende keuze maken. Blader hieronder door de online Awards special waarbij we voor ieder product beknopt samenvatten waarom we het een bepaalde award toebedelen. 

Wil je liever de complete reviews lezen? Klik hier om alle reviews met awards van het afgelopen jaar nog eens op je gemak terug te lezen. 

DIGIFOTO Pro 6.2019

In DIGIFOTO Pro 6.2019 blikken we uitgebreid terug op alle awards van 2019. Natuurlijk is er in nummer zes van dit jaar ook ruimte voor nieuwe reviews, deze staan nog niet online. Benieuwd? Haal dan DIGIFOTO Pro 6.2019 in de dichtsbijzijnde boekhandel of bestel eenvoudig in onze webshop.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel