Kom naar de Fuji stand tijdens Professional Imaging 2019

Siem van Woerkom 931 0
Op de Professional Imaging beurs in Nijkerk kan je dit weekend nieuwe Fujifilm producten testen, en luisteren naar lezingen van diverse X-Photographers.

Fuji stand

Aankomend weekend zal van 23 t/m 25 maart de Professional Imaging fotografie beurs plaatsvinden in De Loods, Nijkerk.

Er zullen meerdere merken en partijen aanwezig zijn om hun nieuwste producten en innovaties aan het publiek te laten zien. Naast product showcases zijn er ook workshops, lezingen, interviews en vele andere leuke bezigheden. Fujifilm zal op hun stand vooral pronken met de nieuwe X-T3 en X-T30 mirrorless camera's. Twee modellen die de grens tussen starter-body en professionele camera doen vervagen. Hiernaast zal de aandacht vooral naar een groep X-Photographers gaan die workshops en lezingen zullen geven. 

Lees ook: Review: Fujifilm X-T3

 

Fuji X-Photographers

Wereldwijd is een selecte groep fotografen door Fujifilm aangewezen als officiële X-Photographers. Deze fotografen werken met Fujifilm apparatuur en fungeren als ambassadeurs van de X-lijn fotocamera’s en objectieven. Fuji is zeer breed in hun keuze van de specialisten. Zo is er van bijna elke fotografie tak wel een X-Photographer aanwezig om jou iets bij te leren. Hieronder een greep uit het totale aanbod voor dit weekend.

Raisa Zwart

'A fine art film photographer from the Netherlands, shooting intimate weddings & adventurous brands + travels worldwide.' Zo omschrijft Raisa zichzelf. Ze onderscheid zich in bruidsfotografie maar heeft als specialiteit dat ze veel analoog werk schiet. Dit is terug te zien in haar mooie natuurlijke bruidsreportages. Raisa zal over haar werk praten binnen de wedding scene. Haar lezing staat gepland voor maandag 14:30 -15:15.

Jim Plasman

Jim Plasman start de dag en zal spreken van zaterdag 10:30 - 11:15. Zijn werk omvat vooral commerciëler werk binnen de wereld van mode, kunst en portretwerk. Hij heeft onder meer campagne's geschoten voor merken als Audi, Wehkamp, Silvercreek en C&A. Het thema van zijn lezing is Fashion & Lifestyle. 

Kars Tuinder

Met fotografie als zijn absolute passie maakt Kars Tuinder intrigerend documentair werk op diverse plekken ter wereld. Het belangrijkste project waar hij op dit moment mee bezig is, is 'Closed Buttons'. Deze heeft verschillende awards gewonnen en is wereldwijd te zien. Kars zal van maandag 12:00 - 12:45 spreken. De titel van deze lezing is 'Van reflex naar flexibel'.

Meer informatie over Professional Imaging 2019 zelf en de kaartverkoop is te vinden op: https://www.professionalimaging.nl/.

Professional Imaging 2019 vind plaats van 23 t/m 25 maart in De Loods, Nijkerk. 

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem