Workshop Artistiek Naakt tijdens Fotofair 2020

Redactie DIGIFOTO Pro 8702
Is artistiek naakt fotograferen iets wat jij jezelf wel ziet doen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de workshop Artistiek Naakt tijdens Fotofair 2020 de perfecte workshop voor jou.

Vind jij het leuk om de lijnen en het figuur van een model op een creatieve manier op de foto te krijgen. Dam is dit de juiste workshop voor jou.

Artistiek naakt

In de workshop Artistiek naakt fotografeer je naakte modellen die speciaal voor jou poseren. De workshop wordt gegeven door Ki Tan en zijn ervaren team. Samen zorgen zij voor een intensieve en leuke leerervaring. In deze workshop leer je naast de basiskennis van het artistiek naakt fotograferen ook hoe je om kunt gaan met de modellen en hoe je hen het beste kunt laten poseren.

Bij deze workshop heb je twee dingen nodig. Het eerste wat je nodig hebt is een camera die je handmatig kan instellen. Het tweede is een goed humeur. Huh? Ja echt! Alleen dan kun je je creativiteit zo goed mogelijk vergroten.

Bij deze workshop hoort een uitnodiging om je aan te sluiten bij een geheime facebookgroep. Waar je na de workshop je foto's kunt plaatsen en feedback kunt ontvangen. Ook krijg je een kortingscode van 40 euro die je kunt gebruiken om nog een workshop te doen bij CCC FotoUnie in 2020.

De workshop Artistiek naakt fotograferen duurt 90 minuten en kost 59 euro. De workshop is op 26 en 27 september 2020 van 10.15 uur tot 11.45 uur. Lijkt de workshop Artistiek Naakt fotograferen jou nou iets. Koop dan snel je ticket want op is op.

Over CCC Fotounie

CCC Fotounie, ook wel Click Click Community heeft sinds 2012 een eigen FaceBook pagina die opgericht is door Ki Tan. CCC Fotounie is sinds 2014 in Nederland, opgericht door Nederlandse Fotografen. De gedachte achter CCC Fotounie is dat het de gezelligste, meet actiefste en leukste FaceBook groep van Nderland wil worden onder de Nederlandse fotografen. Dit willen ze bereiken door de meest unieke grensverleggende activiteiten te ontwikkelen.

Fotofair 2020

Wil jij graag op de hoogte blijven van het nieuws van FotoFair 2020? Klik dan hier om snel al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie