Lezing over waanzinnig foto-avontuur

Peak Design Pop-Up Store: Lezing Rein Rijke

Redactie DIGIFOTO Pro 728
Vanavond, 21 december, geeft fotograaf Rein Rijke samen met Kitesurfer Roderick Pijls een foto-presentatie in de Peak Design Pop-Up Store in Amsterdam over een wel heel bijzonder foto-avontuur van het tweetal in Tanzania.

Rein Rijke (Zout Fotografie) maakt inspirerende en avontuurlijke fotoreportages voor sportieve (outdoor) merken, congrescentra en zakelijke evenementen. Afgelopen zomer maakte Rein zijn droom waar en ging voor ASUS een bizar foto-avontuur in een gifmeer in Tanzania aan. Wat was het doel? Een kitesurfer, Roderick Pijls, fotograferen die met zijn plank over een haast onbereikbaar gifmeer op een berg in Tanzania scheert.

Rein Rijke legt incredible story vast

Ja, je leest het goed. Rein ging voor electronicabedrijf ASUS naar Afrika. ASUS was op zoek naar waanzinnige verhalen en zo’n incredible story moest het fotoproject in Tanzania worden. En dat werd het!

Rein Rijke

Lees ook: Peak Design Pop-Up Store: gratis workshop

Lees ook: Bezoek de Peak Design Pop-Up Store

Rein Rijke geeft kijkje achter de schermen in Peak Design Pop-Up Store

Tijdens de lezing van vanvond geven Rein en kitesurfer Roderick een kijkje achter de schermen, laten foto's zien die nog niet eerder gedeeld zijn en vertellen over de spannende momenten die ze tijdens hun reis beleefd hebben. Zo werden Rein en Roderick wakker gehouden door hyena's terwijl ze in een tentje probeerde te slapen, werden ze een nacht lang terug gesleept door de bush omdat hun auto kapot ging en hadden ze drie spannende dagen omdat ze van spionage werden verdacht omdat ze met een drone hadden gevlogen. Kortom, genoeg om over te vertellen!

Datum 21 december
Locatie Peak Design Pop-Up Store in Amsterdam (Herenstraat 12)
De toegang is gratis Meld je wel even aan via deze link want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de lezing van Rein

Lees ook: Een dag op pad met de Peak Design Everyday Messenger V2

 

 

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie