Tips van professioneel natuurfotograaf Mike Muizebelt

CameraNU.nl: Gratis lezing Reisfotografie

Redactie DIGIFOTO Pro 1212
Het kunnen presenteren van een portfolio dat de veelzijdigheid van de natuur in al zijn facetten laat zien, is iets wat je vakantie in Afrika echt onvergetelijk maakt. Tijdens een gratis lezing bij CameraNU.nl op 16 februari 2019 deelt Mike Muizebelt zijn kennis hierover aan de hand van een presentatie die inzicht geeft over zijn werkwijze.

Natuurlijk is een groot deel van Mikes tips niet Afrika-gebonden, dus ook als je meer over reisfotografie wilt weten, is deze lezing een absolute aanrader!

Reisfotografie: Mike geniet vooral van het Afrikaanse continent

Mike Muizebelt is full-time professioneel natuurfotograaf. Hij geniet vooral van reisfotografie op het Afrikaanse continent, maar ook zijn eigen achtertuin - de kust van Zuid-Holland - is vaak het onderwerp van zijn foto's.

Lees ook: Sirui stelt Mike Muizebelt pro filter kit samen

Mike ziet zichzelf als een echte natuur-paparazzi en geniet van de spanning die natuurfotografie oplevert. Het overgeleverd zijn aan elementen die je niet kunt sturen, maakt het verrassend en vernieuwend. Steeds weer!

Reisfotografie

© Mike Muizebelt

Mikes creatieve kijk op zijn onderwerpen en gebruik van de laatste technische mogelijkheden zorgen voor bijzondere series en portfolio's. Tijdens de lezing geeft Mike voorbeelden over het gebruik van Pentax apparatuur in natuur- en reisfotografie en zal hij zijn kennis en enthousiasme graag met je delen!

Lees ook: De PENTAX-D FA* 50mm f/1.4 SDM AW in de praktijk

Lezing Reisfotografie: Gratis, wel aanmelden

De lezing wordt gehouden op zaterdag 16 februari 2019 in de bioscoopzaal van CameraNu.nl op Urk en duurt van 9:30 uur tot 11:30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! dat kan via deze weg.

Lees ook: Mike Muizebelt: 'Durf af te wijken van platgetreden paden'   
 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie