Hoe maak je zelf die prachtige landschapsfoto's?

Gratis lezing Albert Dros over Landschapsfotografie

Remco Stunnenberg 769 0
Wil je weten hoe je indrukwekkende landschapsfoto's maakt en wat je hiervoor nodig hebt? Kom dan naar de gratis lezing door Albert Dros over landschapsfotografie bij CameraNU.nl! Tijdens deze lezing vertelt Albert je hoe je prachtige landschapsfoto's maakt, wat je daarvoor nodig hebt en hij geeft je handige tips.

Landschapsfotograaf Albert Dros

Professioneel fotograaf Albert Dros staat bekend om zijn contrastrijke landschapsfoto’s, cityscapes en nightscapes. Van tevoren denkt hij de beelden uit en gaat hij planmatig te werk. Ben jij nieuwsgierig hoe hij dit precies doet en wat er in zijn fototas zit? Kom naar deze interessante lezing en hoor het van de meester zelf!

Albert Dros

Locatie

De lezing van Albert Dros vindt plaats in de Stadsgehoorzaal te Kampen op zaterdag 26 januari 2019. Het adres is Burgwal 84, 8261 ES Kampen. Lang parkeren kan onder meer op het Meeuwenplein.

© Albert Dros

Programma

De deuren van de Stadsgehoorzaal gaan om 10:00 uur open. Er is een garderobe waar je jouw jas kunt ophangen. In de foyer heb je de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken. Om 10:30 uur start de lezing. Deze duurt tot 12:30 uur.

Gratis lezing van Albert Dros

Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de lezing van Albert Dros. Om je aan te melden moet je wel de bestelprocedure van het product doorlopen, maar hier zijn dus geen kosten aan verbonden. Via deze link kan je jezelf aanmelden.

Meer info over Albert Dros vind je hier

Lees ook: Op pad met landschapsfotograaf Albert Dros 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco