Museumfotografie

Peak Design Pop-Up Store: gratis workshop

Redactie DIGIFOTO Pro 641
In de unieke Peak Design Pop-Up Store in de Herenstraat 12 in Amsterdam kunnen consumenten nog tot en met 23 december het merk Peak Design op verschillende manieren ervaren/beter leren kennen. Een van de mogelijkheden is het volgen van een gratis fotoworkshop. Zo staat voor zondag 23 december de Workshop 'Museumfotografie' op de agenda.

Deze workshop staat onder leiding van een ervaren fotograaf en biedt je veel praktische tips waarmee je jouw fotografische vaardigheden (verder) kan verbeteren.

Introductie bij Peak Design Pop-Up Store

De workshop start met een kleine introductie en pep-talk in de Peak Design Pop-Up Store. Vandaar uit ga je richting het Our Lord in the Attic Museum, een uniek bewaard zeventiende-eeuws huis uit de Nederlandse Gouden Eeuw. Verken de smalle gangen en beklim de vele trappen naar historisch ingerichte woonkamers, keukens en ledikanten, die letterlijk leiden naar het hoogtepunt van het museum: een hele kerk op de zolder.

Peak Design Pop-Up Store

Lees ook: Bezoek de Peak Design Pop-Up Store

Na een volledige cirkel kom je weer uit bij de Peak Design Pop-Up Store. Daar is nog ruimte voor een drankje en natuurlijk de nababbel. Het Our Lord in the Attic Museum ligt op ongeveer 12 minuten lopen vanaf de Peak Design Pop-Up Store.

Gesponsord door Peak Design Pop-Up Store

De workshop/introductie start om 12.30u bij Peak Design Pop-Up Store aan de Herenstraat 12 in Amsterdam en eindigt rond de klok van 16.00u. Het maximale aantal deelnemers per workshop is tien. De workshop wordt gesponsord door de Peak Design Pop-Up Store. Voor deelname aan deze workshop is kennis van fotografie een pré. Neem ook je eigen camera en, eventueel, je museumjaarkaart, mee.

Op deze facebook pagina vind je meer informatie over deze workshop.

Lees ook: Een dag op pad met de Peak Design Everyday Messenger V2

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie