Tip: Kijk in full screen

Mustsee: Met de Fujifilm GFX naar IJsland

Redactie DIGIFO... 1340 0
IJsland is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest populaire fotoreisbestemmingen. Het ruige maar toch toegankelijke landschap, het Noorderlicht en de indrukwekkende watervallen zorgen ervoor dat dit land bij veel mensen op het verlanglijstje staat. Jonas Rask en Palle Schultz bezochten IJsland in april en namen een Fujifilm GFX 50s mee.

Afgelopen april bezochten Jonas Rask en Palle Schultz het prachtige IJsland met de Fujifilm GFX 50s en het Fujinon GF 23mm f/4 objectief. Tijdens deze reis liet het weer wat te wensen over, wat voor de fotografen wat minder plezierig was, maar wat resulteerde in prachtige foto's.

 

Lees ook: Review: De Fujifilm GFX 50s klopt helemaal

Fujifilm GFX

In september vorig jaar introduceerde Fujifilm het mirrorless middenformaat GFX-systeem, dat door vriend en vijand vol lof wordt ontvangen. De foto's die uit de GFX 50s komen zijn werkelijk schitterend met ontzettend veel details en prachtige kleuren. Hoewel het lastig is om de kwaliteit écht goed te beoordelen met een YouTube-filmpje, geeft deze video wel al een goed beeld van de mogelijkheden, zeker als je de video op volledig scherm bekijkt.

Kijk voor meer informatie op de website van Fujifilm.

Ben je geïnspireerd geraakt door deze prachtige video en heb je zelf ook een schitterende landschapsfoto gemaakt? Doe dan mee met onze fotowedstrijd: Landschap en maak kans op een spectaculaire reis naar Spitsbergen ter waarde van € 5.500,-!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie