Doe mee & win een reis naar Spitsbergen!

Update fotowedstrijd: Landschapsfotografie

Redactie DIGIFO... 24315 5
Zitten jullie goed? Want we hebben hier iets heel moois. Een fotowedstrijd met het thema 'Landschapsfotografie'. Tot zover niet veel bijzonders, toch? Nou, kijk maar eens naar de prijs. Je maakt kans op een 10-daagse reis naar Spitsbergen t.w.v. €5.500,-!

Update 30 november: De finalisten zijn bekend. Kijk snel of jij erbij zit!

Update: Wat een wedstrijd! Wij hebben zo veel mooie landschapsfoto's mogen ontvangen dat we nog steeds druk in overleg zijn over onze favoriet. Uiteraard smachten jullie naar de uitslag, maar jullie zullen nog heel even geduld moeten hebben. We hopen er zo snel mogelijk uit te zijn en maken dan direct de winnaar bekend.  

Het fotograferen van fantastische landschappen is voor veel fotografen een groot genot. Epische ijsvlakten, ruige steppes of juist glooiende groene bergen: voor iedere fotograaf is er wel een mooie plek te vinden. We zijn op zoek naar de ultieme landschapsfoto. Haal de wandelschoenen en je statief maar tevoorschijn, want deze fotowedstrijd wil je beslist winnen! Kijk maar eens naar de schitterende hoofdprijs!

Bekijk hier de wedstrijdgallery. Inspiratie is hier te vinden. Inzenden kan t/m 5 september 2017.

Hoofdprijs

Reis naar Spitsbergen t.w.v. €5.500,-

Win jij deze fotowedstrijd? Dan ga jij naar de archipel in het hoge noorden met fotoreisspecialist! Het betreft een expeditie-cruise waarbij je maar liefst tien dagen verblijft op de de s/v Noorderlicht en aan de slag gaat met landschaps- en dierenfotografie.

Spitsbergen

Reisinformatie
Reisdatum: 30 mrt 2018 - 08 apr 2018
Bestemming: Spitsbergen, Noorwegen
Begeleiders: Joël Monster en Walter Spoor
Niveau: Geschikt voor iedere fotograaf
Conditie: Gemiddeld
Thema van de reis: Landschaps- en dierenfotografie

Lees hier alles over de reis!

Spitsbergen
De eilandengroep Spitsbergen, ook wel bekend als Svalbard, zo’n 565km gelegen ten noorden van Noorwegen (waar het sinds 1920 ook deel vanuit maakt), is de perfecte bestemming voor wie opzoek is naar de combinatie van arctische landschappen en wildlife. Met een oppervlakte van ongeveer 62.000 km² is Spitsbergen anderhalf keer groter dan Nederland. Maar liefst 60% is bedekt met gletsjers. Kenmerkend in het landschap zijn de vele steile en “spitse” bergen. De hoogste berg van Spitsbergen is de Newtontoppen (1713m), terwijl de meeste bergen tussen de 800 en 1300 meter hoog zijn. In de hoofdstad Longyearbyen wonen ongeveer 2000 mensen afhankelijk van het seizoen, wat ongeveer de helft is van alle inwoners op het gehele archipel. Met een geografische ligging ver boven de poolcirkel en dus in het Noordpoolgebied, tussen de 74° en 81° noorderbreedte, ben je verzekerd van adembenemende vergezichten en een onvergetelijke natuurbeleving.

Beschikbaar gesteld door Fotoreisspecialist:
Fotoreisspecialist is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van fotoreizen en workshops. Zij helpen je verder ontwikkelen als fotograaf vanuit je eigen visie en creativiteit, in een ontspannen sfeer op een schitterende plek. Heb je zin in een onvergetelijke fotoreisbeleving, kijk dan snel op www.fotoreisspecialist.nl.

Fotoreisspecialist_Logo

Spitsbergen

Zo doe je mee met de wedstrijd:

Stap 1 - Registreren
Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

Stap 2 - Uploaden
Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

Inzendingen bekijken
Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
Maximaal twee inzendingen per persoon.
Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
Fotoreisspecialist behoudt het recht om de reis te annuleren bij niet voldoende aanmeldingen.
DIGIFOTO Pro zal samen met Fotoreisspecialist een winnaar selecteren.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten, mocht je echter deze reis hebben geboekt en win je de fotowedstrijd, dan ontvang je het betaalde bedrag retour.
Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
Inzenden is mogelijk tot en met 5 september 2017 23:59 uur.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie

afbeelding van rick.ouwehand_150608

Wanneer zijn de resultaten bekend?

afbeelding van Nico van Amstel

Kunnen jullie niet alvast een selectie maken van de foto's waar jullie over in beraad zijn? En dat publiceren uiteraard.
Ik weet zeker dat er veel deelnemers in spanning zitten want het niveau is idd hoog.

afbeelding van vincentfennis_135240

Het is inderdaad inmiddels al weer een maand geleden dat de update is geweest dat de uitslag nog iets langer op zich moet laten wachten. Het wordt inmiddels wel tijd zou je zeggen ;-)

afbeelding van vincentfennis_135240

Het is inderdaad inmiddels al weer een maand geleden dat de update is geweest dat de uitslag nog iets langer op zich moet laten wachten. Het wordt inmiddels wel tijd zou je zeggen ;-)

afbeelding van soundcloudtomp_153521

Intussen is de tweede prijs meer waard dan de eerste!
google street view https://ggstreetview.com