Lees Fotofair magazine nu digitaal!

Christel de Wolff 1673 0
In het weekeinde van 25 en 26 mei 2019 staat Fotofair 2019 op de agenda. Het is alweer de vijfde editie, én het eerste lustrum. Het Fotofair magazine is nu online te lezen.

Fotofair is voor iedere fotograaf of fotografieliefhebber een event om naar uit te kijken. Het ruim 15 hectare grote terrein van het Event Center van de Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek staat een weekend lang in het teken van foto- en videografie. Zo vinden er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaats. Deze zijn allemaal gericht op foto- en videografie. Een overzicht van alle workshops en masterclasses vind je hier. In dit artikel zal je ook een kortingscode vinden waarmee je maar liefst 15% korting ontvangt op je bestelling. 

Lees hier Fotofair magazine

Net als vorig jaar kunnen wij, DIGIFOTO Pro en digifoto Starter, vol trots melden dat we mediapartner zijn van dit geweldige fotografie evenement. Niet alleen zorgen we er voor dat je het laaste nieuws binnen handbereik hebt. Je kunt bij ons ook het Fotofair magazine online lezen:

 

Twee gratis tickets bij een abonnement op DIGIFOTO Pro

In samenwerking met Fotofair hebben we een hele leuke actie lopen. Neem je nu een abonnement op DIGIFOTO Pro of digifoto Starter ontvang je namelijk twee gratis tickets voor Fotofair ter waarde van € 30,-.

Klik hier om gebruik te maken van deze actie.

15% korting op workshops en masterclasses

Dankzij het educatieve karakter van Fotofair weet je als bezoeker ook zeker dat je aan het einde van de dag vol inspiratie weer naar huis gaat. Een overzicht van alle workshops en masterclasses vind je hier. Met de actiecode digi2019pro (alles in kleine letters) ontvang je nu 15% korting op jouw bestelling

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel