Platform voor aanstormend fotografie talent

IPFL maakt vandaag winnaar bekend van Hans Gillis Publieksprijs

Remco Stunnenberg 897 0
Heb jij de vierde editie van het International Photo Festival Leiden (IPFL) al bezocht? Vandaag is je laatste kans! Vandaag is bovendien ook de bekendmaking en de prijsuitreiking van de Hans Gillis Publieksprijs. Mis het niet.

Het IPFL biedt aanstormend talent uit binnen- en buitenland een platform om hun carrière als professionele fotograaf een vliegende start te geven. Voor het vierde jaar op rij zijn wij, DIGIFOTO Pro, mediapartner van dit inspirerende festival. Deze samenwerking versterkt onze gezamenlijke passie, fotografie.

Eerbetoon

Traditiegetrouw is op de laatste dag van het festival de bekendmaking en de prijsuitreiking van de Hans Gillis Publieksprijs. Deze prijs is een eerbetoon aan Hans Gillis, medeoprichter van het IPFL, die de eerste twee edities succesvol op de kaart heeft gezet. Tijdens het festival kan het publiek haar stem uitbrengen. Welke van de 20 geselecteerde IPFL-fotografen verdient dit jaar de publieksprijs? De winnende fotograaf ontvangt een geldbedrag van € 500,- om te besteden aan de ontwikkeling van zijn of haar fotografiecarrière.

Juryvoorzitter

De bekendmaking en uitreiking van de prijs begint om 16.00u en duurt tot en met 18.00u. Wim van Sinderen, juryvoorzitter van IPFL, neemt de bekendmaking en prijsuitreiking voor zijn rekening.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco