Publiekprijs beste fotograaf Internationaal Fotofestival Leiden

Publiekprijs beste fotograaf van het Internationaal Fotofestival Leiden

Redactie DIGIFO... 1905 0
Dit jaar organiseert het Internationaal Fotofestival Leiden (IFL) een speciale publieksprijs: de Hans Gillis Publieksprijs. Hans Gillis, mede-oprichter van het IFL, heeft twee zeer succesvolle edities op de kaart gezet. Afgelopen januari is Hans overleden. Door zijn tomeloze energie, enthousiasme, gevoel voor humor en zijn ongelofelijke doorzettingsvermogen kreeg hij iedereen mee met zijn plannen. Als eerbetoon aan Hans is deze publieksprijs in het leven geroepen.

Persbericht

Het publiek kan tot vrijdag 30 oktober 2015, 12.00 uur een stem uitbrengen. Welke fotograaf verdient de publieksprijs? Waarom spreekt deze fotograaf je aan? Het werk van de fotografen is te bezichtigen in de buitententoonstelling op de Hooglandse Kerkgracht en Nieuwstraat te Leiden en vanaf zondag 11 oktober op onze Facebookpagina.

Hoe gaat het stemmen in zijn werk? 

Het publiek kan op twee manieren een stem uitbrengen:

1. Via de stembus in het bezoekerscentrum van het IFL op Hooglandse Kerkgracht 58, Leiden. Het kantoor is geopend van woensdag tot en met zondag, van 12.00-18.00 uur. Stemformulieren zijn hier verkrijgbaar.
2. Via de facebookpagina, v.a. zondag  11 oktober: https://www.facebook.com/PhotoFestivalLeiden

Uitreiking

De uitreiking van de Hans Gillis Publieksprijs is op de laatste festivaldag, zaterdag 31 oktober, om 15.00 uur in de Burchtzaal bij de Hooglandse Kerk. De winnende fotograaf ontvangt een geldbedrag van € 500,- om te besteden aan de ontwikkeling van zijn of haar fotografiecarrière. Maar ook de stemmers zelf maken kans op mooie prijzen, waaronder een cursus Time lapse fotografie van Arne Wossink bij BplusC, ter waarde van € 100,- en een abonnement op het magazine DIGIFOTO Pro of digifoto Starter, ter waarde van € 29,75.

Op de website www.photofestivalleiden.com vind je alle informatie over de fototentoonstellingen, het programma en de festivalactiviteiten van het Internationaal Fotofestival Leiden.



afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie