Aan de slag met HP

Introductie creatieve werkplek van HP

Christel de Wolff 3411 0
Er wordt vaak gesproken over Less is More. Toch geldt dat niet altijd; zeker niet voor een creatieve werkplek. In een reeks workflowartikelen kijken we naar de creatieve werkpleksystemen die HP aanbiedt.
Als fotograaf heb je veel eisen aan het systeem waarmee je werkt: je werkt immers met zware programma's en bent vaak veel onderweg. Het is dus belangrijk dat waar je mee werkt duurzaam is en dat je het makkelijk in je tas kan meenemen. De systemen van HP zijn je ideale samenwerkingspartner op dit gebied en beschikken functies waar zelfs de meest doorgewinterde fotograaf van onder de indruk is.

HP’s krachtigste convertible laptop

Een professioneel apparaat hoeft al lang niet meer heel groot te zijn. Dat zagen we met de komst van de professionele spiegelloze camera’s die veel kleiner zijn dan de professionele spiegelreflexcamera’s, maar deze trend zien we zeker ook terug in laptops. Zo introduceert HP de ZBook Studio X 360 G5 convertible workstation, klein maar o zo krachtig.

Lees de complete preview van de HP ZBook Studio X 360 G5.

Specificaties

Prijs € 2.431,-
Formaat 15,6 inch
Processor Intel Core i7
Kloksnelheid 2,6 ghz
Kleur grijs
Info www8.hp.nl

HP Dreamcolor Z27X F2 Studio Display

Zonder het gebruik van een professioneel beeldscherm loop je al snel tegen de beperkingen van je eigen systeem aan: als je foto's terugkijkt op je telefoon dan zien deze er heel anders uit dan op je beeldscherm en als je ze laat afdrukken weet je al helemaal niet meer wat je ziet. Het hebben van een professioneel beeldscherm is dan ook onontbeerlijk. Met het HP DreamColor Z27x G2 Studio scherm heb je een professioneel beeldscherm in huis met krachtige prestaties.

Lees de complete preview van de HP Dreamcolor Z27X F2 Studio Display.

Specificaties

Prijs € 2.298,-
Formaat 27 inch
Contrastratio 1500:1 (statisch)
Kantel- en draaihoek: Draaien: ±45°; kantelen: -5 tot +20°
Kleur zwart
Info www8.hp.nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel