Instagramactie van Disnet: win 4 tickets voor Beekse Bergen + toegang Fotofair

Christel de Wolff 422 0
Fotofair staat voor de deur en natuurlijk is ook Disnet, distibuteur van onder andere Godox, Irix, WANDRD en Caruba, van de partij. Wat kun je van het verwachten?

Maak kans op 4x tickets voor Beekse Bergen + toegang Fotofair

Bij Disnet is het al in de aanloop naar de Fotofair feest, zo maak je op Instagram namelijk kans om 4 tickets voor Safari Park Beekse Bergen te winnen. Uiteraard geven deze tickets ook toegang tot Fotofair in het weekend van 25 en 26 mei.

Wat moet je doen?

Het is heel simpel. Maak (of zoek in je fotodatabase) je mooiste foto met als thema 'Dieren'. Plaats deze op Instagram met #disnet_animals en tag @disnetdistributors. De winnaar wordt op 24 mei bekend gemaakt.

Disnet op Fotofair

Sinds 2009 is Disnet distributeur en importeur binnen de video en fotografiebranche. Het assortiment bevat diverse, uiteenlopende kwaliteitsmerken op gebied van foto en video. Denk aan: Black Rapid, Caruba, F-stop Gear, Westcott, Cokin Paris, Ballpod, Godox, Takeway, Hoodman en nog veel meer. Alle producten die Disnet voert kijk je op de website. Ook vind je daar de dichtsbijzijnde verkooppunten. 

Op de beurs bezoek je Disnet aan stand 65.

Een greep uit het aanbod van Disnet: 

WANDRD THE PRVKE, ideaal voor op reis
Review: LitraPro Bi-Color LED-lamp
Preview Irix Dragonfly 150mm f/2.8 Macro

Al het Fotofair nieuws vind je hier

Lees Fotofair Magazine digitaal 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel