WANDRD PRVKE, ideaal voor op reis

Christel de Wolff 1499 0
Fototassen zijn er in allerlei soorten, maten en ook stijlen. Wat dacht je van de stijlvolle WANDRD PRVKE 21-Liter? Daar wil je wel mee gezien worden.

De WANDRD PRVKE 21-Liter brengt draagcomfort, duurzaamheid, stijl en design samen in één rugzak. De fototas is gemaakt van waterdicht dekzeil en dik nylon. Ook de ritssluitingen zijn waterbestendig uitgevoerd, zodat je je gear met een gerust hart kunt opbergen, ook in een hoosbui.

Deze WANDRD PRVKE fototas winnen? Doe mee met onze fotowedstrijd Macro

De apart verkrijgbare Camera Cube is een uitneembaar cameracompartiment met vrij in te delen verdelers. Aan de zijkant bevindt zich een vak waarmee je direct toegang hebt tot de Camera Cube. Daarnaast beschikt de rugzak over een sleeve voor laptops en tablets tot 15" en heeft hij speciale vakken voor je paspoort, smartphone, sleutels en accessoires zoals batterijen en geheugenkaartjes.  De magnetische handvatten maken het dragen makkelijk en comfortabel en bieden tevens de mogelijkheid om je jas eronder te binden. Je waterfles of reisstatief berg je eenvoudig op in een uittrekbaar vak aan de zijkant. Lensdoppen verlies je nooit meer door ze vast te zetten achter de elastische band bevestigd op de schouderriem. Kortom, het ontwerp van de fototas is ideaal voor de fotograaf op pad.

Deze WANDRD PRVKE fototas winnen? Doe mee met onze fotowedstrijd Macro

WANDRD PRVKE

Naast de 21 liter-versie is de WANDRD PRVKE ook verkrijgbaar in 31 liter uitvoering. Camera Cubes zijn verkrijgbaar in S en M-formaat (€ 39,95 en € 49,95)

Prijs: 189,- 
Info: www.disnet.nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel