12-22 oktober in Schiedam

Fotofestival Schiedam: nog 9 dagen

Redactie DIGIFO... 860 0
Over anderhalve week staat Schiedam volledig in het teken van fotografie. Van 12 tot en met 22 oktober onderzoeken exposanten de werkelijkheid in de fotografie tijdens de vijfde editie van Fotofestival Schiedam.

Tijdens dit festival zijn er op vijftien verschillende locatie exposities te zien van internationaal gerenommeerde fotografen en aanstormend talent. Zo toont  Luis Hernan met zijn werk Wi-Fi-signalen toont Titus Knegtel een andere kijk op de genocide in Srebrenica. Ook is het tijdens het festival mogelijk om drie virtual reality-ervaringen te beleven en mee te doen met verschillende Instawalks, Phototalks en andere randprogramma's.

Lees ook: Fotofestival Schiedam presenteert thema én eerste namen

Fotofestival Schiedam

Van 12 tot en met 22 oktober 2017 vindt alweer de vijfde editie plaats in het historische centrum van Schiedam. Zowel jong aanstormend talent als gevestigde namen exposeren hun werk op bijzondere locaties; van monumentale panden en leegstaande winkels tot de huiskamer van de Schiedammer. Dit jaar draait het allemaal om het thema Blauwdruk, dat de relatie tussen fotografie en grafische- en ruimtelijke vormgeving verkent.

Kijk voor meer informatie op de website van Fotofestival Schiedam.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie