Nog 5 dagen

Fotofestival Schiedam in volle gang – Ben jij al geweest?

Redactie DIGIFOTO Pro 1739
Schiedam staat al bijna een week lang in het teken van fotografie en zal nog vijf dagen de 'place to be' zijn voor iedereen met een hart voor fotografie. Er zijn al veel activiteiten geweest en ook de komende vijf dagen zal er nog genoeg te doen zijn, zoals Instawalks, Photo Talks en een vertoning van de documentaire over Robin de Puy.
Afgelopen donderdag werd het festival officieel geopend en sindsdien zijn er al interessante lezingen en workshops geweest van (inter)nationale topfotografen en hebben er al meerdere Instawalks plaatsgevonden. Maar, mocht je er nog niet aan toe zijn gekomen om Schiedam te bezoeken, vrees niet: ook de komende vijf dagen is er nog genoeg te doen. Zo wordt vanavond en morgenavond de documentaire Robin's  Roadtrip getoond, waarin fotograaf des vaderlands Robin de Puy gevolgd werd tijdens een persoonlijke ontdekkingsreis door de Verenigde Staten, kan je nog door de stad lopen onder leiding van fotograaf John Middelkoop en Photo Talks bezoeken waar uitgebreid gepraat wordt over de huidige staat en de toekomst van beeldjournalistiek.

Lees ook: Robin de Puy fotografeert met één druppel Spa-water

Fotofestival Schiedam

Nog tot en met 22 oktober 2017 vindt alweer de vijfde editie plaats in het historische centrum van Schiedam. Zowel jong aanstormend talent als gevestigde namen exposeren hun werk op bijzondere locaties; van monumentale panden en leegstaande winkels tot de huiskamer van de Schiedammer. Dit jaar draait het allemaal om het thema Blauwdruk, dat de relatie tussen fotografie en grafische- en ruimtelijke vormgeving verkent.

Kijk voor meer informatie op de website van Fotofestival Schiedam.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie