Fotofair 2020: Masterclass filmische portretten door Bram van Dal

Max Mostert 243 0
Fotofair is het grootste foto en video evenement van de Benelux. Elk jaar zijn er vele activiteiten en worden er workshops en masterclasses gegeven. Een daarvan is de masterclas 'Filmische portretten' die je wordt aan geboden door Bram van Dal.

De masterclass Filmische Portretten

In de masterclass zal er een kort stukje theorie komen over Filmische portretten en hoe te communiceren met de modellen. Daarna ga je meteen aan de slag op het terrein, bos en in het water. De kans op slecht weer is in Nederland natuurlijk altijd aanwezig. In dat geval blijf jein de studio.

Voor de masterclass heb je een camera nodig. Ook enige kennis is natuurlijk handig! Verder neem je een volle accu en genoeg geheugenkaartjes mee. Eventueel een statief is ook handig.

De masterclass wordt op zowel zaterdag 13 als zondag 14 juni aangeboden. De masterclass duurt 150 minuten en de eerste masterclass wordt op beide dagen van 10.30 tot 13.00 aangeboden. De tweede groep duurt van 14.30 tot 17.00. De kosten voor de masterclass bedrag € 75, - en zijn inclusief toegangsticket voor Fotofair 2020. Voor meer lezen en/of de masterclass direct boeken klik hier.

Over Bram van Dal

Bram van Dal maakte in 2014 van zijn hobby zijn werk. Hij volgde een opleiding aan de Fotovakschool gevolgd in Boxtel. Bram vindt dat het een combinatie van creativiteit en kennis is om een goede fotograaf te worden. Verder vindt hij communicatie met de modellen heel erg belangrijk. Het moet duidelijk zijn wat de fotograaf verwacht van het model, maar óók wat het model verwacht van de fotograaf.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op landgoed Duynenwater en Beachclub Zuyver in Eersel. Fotofair neemt plaats in het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020. Meer lezen van onze artikelen over fotofair 2020? Klik op de link en ga meteen naar de site.