DIGIFOTO Pro 3.2016 - Nu in de winkel

DIGIFOTO Pro 3.2016 - Nu in de winkel

Jasper van Bladel 6818
DIGIFOTO Pro 3.2016 staat weer vol met interessante interviews, mooie achtergrondartikelen, reviews en handige tips. DIGIFOTO Pro 3.2016 ligt nu op je te wachten in de winkel.

Voor 5,95 haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie (en voorgaande nummers) ook los bestellen voor 7,95 incl. verzendkosten (binnen Nederland).

Interview Joel Meyerowitz

We spraken met de legendarische straatfotograaf Joel Meyerowitz over zijn werk. Al meer dan vijftig jaar fotografeert hij het leven op straat.

Straatfotografie

Een achtergrondverhaal over de geschiedenis van de straatfotografie. Van grote namen als Henri Cartier-Bresson naar de huidige ontwikkelingen.

Interview

Fotograaf Paul Croes verheft hondenfotografie tot ware kunst. We speken met hem over deze bijzondere tak van fotografie.


Nikon D500

De langverwachte opvolger van de Nikon D300s is er. Maar hoe goed is de camera? We zochten het voor je uit!

Met Sigma naar de Biesbosch

Samen met Sigma trokken we naar de Biesbosch voor een interessant weekend vol met fotografie en natuur.

Celebrityfotograaf Oscar Abolafia

Fotograaf Oscar Abolafia heeft enorm veel grote sterren voor zijn lens gehad. Zijn herinneringen tekenen we op in een interview.

En nog veel meer..

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Bogaert Yves

Bij de vergelijking tussen nikon D500, D7200, D750, D810 en canon
7D Mk II staat voor de canon ook wifi. Maar er is geen wif aanwezig op de canon 7D Mk II wel als je de externe module aankoopt.

Mvg,

Yves

afbeelding van Ruud van der Lubben

Op pagina 16 heeft het artikel de naam straatfotografie. Helaas geeft dit maar weer eens aan dat velen die iets schrijven over dit onderwerk kennelijk niet écht begrijpen wat straatfotografie nu eigenlijk is. De bijgeplaatste foto's zijn in ieder geval géén straatfoto's ! Stadsfotografie? ja, dat klopt, maar dat is toch écht iets anders.