Macro en groothoek objectieven

Check de FotoVideoRetail stand tijdens Fotofair 2019

Siem van Woerkom 1011 0
In het weekend van 25-26 mei kun je in de Beekse bergen nieuwe fotografie producten testen, luisteren naar lezingen en workshops volgen tijdens Fotofair 2019. Ga zeker ook even langs de stand van FotoVideoRetail.

FotoVideoRetail op Fotofair 2019

In het weekend van 25-26 mei barst Fotofair weer los! Een weekend vol workshops, lezingen, ontmoetingen en natuurlijk enorm veel gave apparatuur om te testen en bekijken. In de aanloop naar het evenement kijken we naar verschillende partijen. Zo is daar vandaag FotoVideoRetail; leverancier van hoogwaardige producten voor de fotografie- en videomarkt zoals Benro, Tenba, Laowa, Sunwayfoto & Shimoda.

Laowa objectieven

Een van de sterren van de show op hun stand is de Probe lens van Laowa. Door het speciale ontwerp is deze macrolens uitermate geschikt om te filmen of te fotograferen op plekken waar je met een normale lens niet bij komt. Ook is deze lens geschikt voor het benaderen van schuwe insecten. Door de grotere werkafstand is het eenvoudiger om deze onderwerpen te benaderen.

Dankzij de waterdichte buis aan de voorzijde is het ook mogelijk om onder water te fotograferen en te filmen en de wijde beeldhoek (24mm) geeft deze lens een unieke kijk op de wereld vanuit het standpunt van een insect.

Natuurlijk zijn er naast deze bijzondere lens nog vele andere objectieven te bekijken. Wat dacht je van hun grote aanbod aan groothoeken? 

Setting voor macro

Het zal op de stand mogelijk zijn om macro beelden te maken in een aangelegde 'tuin' met bloemen en andere voorwerpen. Neem je dus zelf je macro objectief mee? Kom dan zeker eens langs om hem op de proef te stellen. En als je nog geen macro lens hebt, wordt je misschien wel overgehaald door de mooie modellen die op de stand aanwezig zijn. 

Meer informatie over de Fotofair 2019 zelf en de kaartverkoop is te vinden op: https://www.fotofair.nl/

Fotofair 2019 vind 25-26 mei plaats in de Beekse Bergen, in Hilvarenbeek.

Lees ook: Fotofair magazine nu digitaal!

afbeelding van Siem van Woerkom

Siemvan Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanSiem