Fotofair 2021

Workshop reportage fotografie op Fotofair 2021: vertel een verhaal met beelden

Redactie DIGIFOTO Pro 2095
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens de workshop van Kevin Vervoort hoe je met jouw beelden een verhaal kan vertellen met behulp van reportage fotografie.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Workshop reportage fotografie

De workshop waar je meer gaat leren over hoe je een verhaal op de beste manier kan laten terug komen in je foto’s wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

fotofair 2021, fotofair, reportage fotografie, Kevin Vervoort, workshop, masterclass, reportage, fotografie, leren

Wat ga je leren?

Achter elke foto zit wel een verhaal, maar tijdens deze workshop ga je de specifieke vaardigheden en inzichten leren die bij het vastleggen van een reportage komen kijken. Je leert hoe je het verhaal op je eigen manier gaat vastleggen. Kevin Vervoort legt je uit hoe je te werk gaat en hoe je ervoor zorgt dat je pakkende beelden weet te maken. Om deel te kunnen nemen aan de workshop dien je een spiegelreflexcamera inclusief object en/of een systeemcamera in bezit te hebben. Daarnaast is een volle batterij en lege SD kaart een vereiste. Tijdens de workshop worden theorie en praktijk afgewisseld zodat je interactief met de rest van de groep aan de slag kan gaan.

Over Kevin Vervoort

De 30-jarige fotograaf houdt zich voornamelijk bezig met documentaire- en reportagefotografie, maar is ook bekend met straat-, gezins- en New Born-fotografie. Alle beelden komen voort uit echte gebeurtenissen. Kevin Vervoort wil met zijn beelden een verhaal vertellen. De fotograaf plaatst regelmatig wat beelden op zijn Instagram-account.

Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie