Workshop Luminar 4 voor beginners door De Rooij Fotografie

Redactie DIGIFOTO Pro 3295
Op Fotofair 2020 kun je diverse workshops en masterclasses volgen, zoals de workshop Luminar 4 voor beginners door De Rooij Fotografie.

Over de Workshop Luminar 4 voor beginners door De Rooij Fotografie

De workshop is voor beginnende fotografen die net starten met Luminar 4. In de workshop leer je wat je kunt doen met het programma, dat overigens erg makkelijk is in gebruik. Mark de Rooij zal je door het programma gidsen en zijn favoriete filters laten zien. De workshop wordt gehouden in lezingsvorm. Dit betekent dat je geen camera nodig hebt om mee te doen.

De workshop duurt 60 minuten en wordt aangeboden op zaterdag 26 september van 11.15 – 12.15. De kosten voor de workshop bedragen € 17,50 en zijn inclusief toegangsbewijs voor Fotofair 2020. Om meer te lezen over de workshop of de workshop direct te boeken klik hier.

Over de Rooij Fotografie

De Rooij Fotografie is opgericht in 2011 door Mark de Rooij. De Rooij fotografie is groot aanbieder van (online) fotografieworkshops. Ook houdt De Rooij Fotografie zich bezig met fotografie reizen. De Rooij Fotografie staat voor persoonlijk contact en klanttevredenheid. De Rooij Fotografie heeft inmiddels al meer dan 5.000 tevreden klanten.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 wordt gehouden in het weekend van 26 en 27 september 2020 op Landgoed Duynenwater & Beachlcub Zuyver in Eersel. Om meer van onze artikelen over Fotofair 2020 te lezen klik hier!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie