Volg de workshop HDR-Fotografie op Fotofair 2020

Max Mostert 790 0
Fotofair 2020 helemaal in het teken van fotografie. Dit jaar zijn er weer vele workshops en masterclasses, zoals de workshop in lezingsvorm over HDR fotografie door De Rooij Fotografie.

Er wordt vaak naar HDR fotografie gekeken alsof het een fotografiegenre betreft dat overdreven bewerkt en onrealistisch is. Veel mensen haken af, maar dat is niet nodig. In de workshop in lezingsvorm, leer je hoe je de juiste techniek gebruikt bij HDR fotografie zodat jij je foto's nog natuurlijk over laat komen en niet de veelvoorkomende fouten maakt. 

De workshop HDR fotografie in lezingsvorm door De Rooij Fotografie

De workshop wordt alleen op de zaterdag 13 juni 2020 gegeven. De workshop vindt plaats van 10.00 tot 11.00. De kosten voor de workshop bedragen €17,50. Dit is inclusief entreeticket voor Fotofair 2020, dus tel uit je winst! Voor de workshop in lezingsvorm heb je geen camera nodig.

Klik hier voor meer informatie over Fotofair 2020 en om je in te schrijven voor de workshop HDR Fotografie door De Rooij Fotografie.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op Landgoed Duynenwater & Beachclub Zuyver in Eersel. Om meer van onze artikelen over Fotofair 2020 te lezen klik hier.

Over De Rooij Fotografie

De Rooij Fotografie is in de laatste 10 jaar de grootste aanbieder van (online) workshops in de Benelux. De Rooij Fotografie is in 2011 opgericht door Mark de Rooij. Mark begon zijn carrière als fotograaf in 2008 toen hij zijn eerste Panasonic camera kocht. Mark is gespecialiseerd in Landschappen, reisfotografie en nachtfotografie. Bij De Rooij Fotografie draait het om persoonlijk contact en klanttevredenheid. De Rooij Fotografie heeft daarom al meer dan 5000 tevreden klanten.