En de winnaar is?

Winnaar van de fotoreis naar Ierland is bekend

Remco Stunnenberg 1055 0
Tijdens Professional Imaging, 24, 25, en 26 maart in De Loods in Nijkerk maakten bezoekers van onze stand kans op een prachtige prijs, een fotoreis naar Ierland ter waarde van € 2.000,-. De winnaar van deze prijs is inmiddels bekend.

Zelden was deelname aan een wedstrijd zo simpel. Deelnemers brachten een bezoek aan de stand van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter in hal 3 en lieten zich door ons op de foto zetten. De beelden werden door ons direct ge-edit en op facebook geplaatst. Het enige wat jij als deelnemer nog hoefde te doen was het delen van het door ons gemaakte en ge-edite beeld.

Wie is de gelukkige?

Dit heeft geresulteerd in een winnaar. En wie is de gelukkige? Erik Jansen! Hij mag het imposante en ruige Ierse landschap van The Burren gaan vastleggen. Evenals de indrukwekkende Cliffs of Moher en de Keltische historie met ruïnes, dolmen en meer. Ook kan hij zich gaan opmaken voor een geweldige dagtocht naar het veel bezongen Connemara. 

Fantastische reis

Deze fantastische fotoreis wordt georganiseerd door Nordic Vision Fotoreizen! Bovendien ontvangt Erik ook nog eens € 500,- aan huurtegoed bij Budgetcam
Wij wensen Erik een fantastische reis toe! Wij zijn benieuwd naar de beelden die jij gaat maken in Ierland. 


 

Fotografie & copyright: Charles Borsboom

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco