Professional Imaging 2018

Professional Imaging 2018 - 24, 25 en 26 maart 2018

Redactie DIGIFO... 1588 0
24, 25 en 26 maart vindt in de Loods in Nijkerk de Professional Imaging plaats. Op de fotobeurs zijn traditiegetrouw alle foto- en video-aanbieders te vinden met hun stands. Ook komen diverse fotografen zoals Lindsay Adler en Lara Zankoul aan het woord.

De beurs is traditiegetrouw een samenkomst van fotografen, fotoliefhebbers, camerafabrikanten en inspirerende fotografen uit binnen en buitenland. Zo is dit jaar een mooie rol weggelegd voor Lindsay Adler en Lara Zankoul. De wereldberoemde fashion-fotografe Lindsay Adler zal elke dag spreken in het Adobe Theater en ook de Libanese fotografe Lara Zankoul komt praten over haar bijzondere werk. Ook vind je natuurlijk aantrekkelijke beursaanbiedingen op de Professional Imaging, in samenwerking met Cameranu.nl.

Zoals altijd zijn alle bekende camerafabrikanten aanwezig op de beurs om hun nieuwste producten onder de aandacht te brengen. Ben je op zoek naar nieuwe gear? Dan ben je bij Professional Imaging aan het goede adres. Daarnaast is het natuurlijk ook een fijne plek om te praten met vakgenoten en andere fotografieliefhebbers. 

DIGIFOTO Pro en PI

Uiteraard zijn wij ook aanwezig op de beurs. We hebben een mooie grote stand waar we weer een mooie activiteit gepland hebben. We houden jullie op de hoogte via onze website en de sociale media

Toegangstickets zijn te koop via de website.

Online verkoopprijs:

  • € 10,– Dagticket p.p. 
  • € 20,– Passe-partout p.p. – 3 dagen 

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie