25 maart in Almere

DraumList Presents: Joel Grimes Fotografie Workshop

Redactie DIGIFO... 1033 0
Voor iedereen die zijn fotografie naar een hoger niveau wil tillen organiseert Draumlist later deze maand een eendaagse workshop waarin alle vaardigheden van fotografie aan bod komen. Op 25 maart kan je in Almere alle tips en tricks leren van niemand minder dan Joel Grimes.

Tijdens deze workshop krijg je de kans om in één van de beste fotostudio's van Nederland met de nieuwste apparatuur te werken en te zien hoe een topfotograaf als Joel Grimes te werk gaat. Zelf krijg je ook goenoeg tijd om te fotograferen in verschillende set-ups met twee professionele modellen, een make-up artiest en een assistente.

Joel vertelt tijdens de workshop niet alleen over fotograferen en nabewerking, maar ook thema's als marketing en business komen aan bod zodat jij na afloop weet hoe je jezelf moet verkopen als fotograaf.DraumList Presents: Joel Grimes Fotografie Workshop

Workshop fotografie van Joel Grimes volgen

Wil je ook al je fotografische vaardigheden aanscherpen, dan kan je via deze link inschrijven voor de workshop. Meedoen aan de workshop kost € 449,- (exclusief BTW) en hiervoor krijg je een hele dag ondersteuning, koffie & thee en een geheel verzorgde lunch.

Kijk voor meer informatie op de website van Draumlist.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie