Wacom Cintiq 24HD touch met €500 in prijs verlaagd

Redactie DIGIFO... 900 0
Wacom, 's werelds grootste fabrikant van pen tablets en pen displays, verlaagt de prijs van de Cintiq 24HD touch. Het vlaggenschip en grootste model van de Cintiq serie van pen displays was €3.499,90 en is nu voor slechts €2.999,90 verkrijgbaar via de Wacom e-store en retailpartners (Prijs is inclusief BTW).

Persbericht

'Door de goede verkoopcijfers van de Wacom Cintiq 24HD touch en positieve ontwikkelingen in de supply chain, is het voor ons mogelijk de voordelen te delen met onze klanten', zegt Rüdiger Spohrer, Vice President Marketing voor Wacom Europe.

Cintiq 24HD touch

De nieuwe Cintiq 24HD touch combineert multi-touch met Wacom’s geprezen pen technologie, om gebruikers een meeslepende ervaring en een meer intuïtieve en natuurlijke manier van werken te bieden. Kleur kritische professionals, zoals fotografen, grafisch ontwerpers, video en film editors, animators en game-ontwikkelaars profiteren met de Cintiq 24HD touch van de kwaliteit van de levensechte kleuren op het 61cm (24-inch) brede HD scherm (1920 x 1200). De Cintiq 24HD touch toont 1,07 miljard kleuren en 97 procent van Adobe’s kleurenpalet, maar heeft ook de best-in-class ergonomie. Professionals die lange uren werken zullen de counter-weighted stand, die zich automatisch aanpast aan hun favoriete positie, waarderen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk het display over de rand van het bureau te leggen zodat deze comfortabel boven je schoot rust. Daarnaast zijn veelgebruikte shortcuts eenvoudig te bedienen met de vingertoppen, door de toepassing specifieke en aanpasbare ExpressKeys en Touch Rings van de Cintiq 24HD touch. Gebruik van deze sneltoetsen kan waardevolle tijd besparen door het gebruik van het toetsenbord te minimaliseren.

Wacom Cintiq 24HD Touch

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie