Nieuw!

Lensbaby Composer Pro II met Edge 35mm Optic

Christel de Wolff 1801 0
Nieuw! De Lensbaby Composer Pro II met Edge 35mm Optic. Binnenkort verkrijgbaar voor Canon EF, Nikon F, Sony E, Fujifilm X en Micro 4/3 camera's, laat Transcontinenta BV, distributeur van Lensbaby in de Benelux, weten.

Lensbaby Composer Pro II met Edge 35 Optic

De Lensbaby Composer Pro II met Edge 35 Optic is een 35mm f/3.5 kantelbare lens ontworpen voor wie een wijd brandpunt wil combineren met een smalle strook van hoge beeldscherpte en details. Door dit objectief te tilten, kun je de strook van scherpte plaatsen op zowel een object op de voorgrond, áls op de achtergrond! En dit alles omgeven door een zeer vloeiende onscherpte. Dit in-camera effect helpt beeldkunstenaars om hun verhaal op een ongebruikelijke manier te kunnen vertellen en weergeven.

Gemaakt met: Lensbaby Composer Pro II met Edge 35 Optic Foto door Louise Zabriskie

De Lensbaby Composer Pro II draait en kantelt op een gladde metalen bal en biedt een snelle en intuïtieve manier om te wisselen tussen traditionele "rechte" objectief foto's en tilt fotografie. Door de lens omhoog of omlaag te kantelen ontstaat een horizontaal, verticaal scherptevlak of diagonaal vlak van scherpte. Na het instellen van de gewenste kanteling beweegt de scherpstelring het vlak van scherpte door het beeld. Van de ene naar de andere kant van het opnamebeeld.

De Optics die gemaakt zijn voor de Lensbaby Composer Pro II, zijn lenzen die door de unieke bouw van de Composer Pro II gekanteld kunnen worden om zo een punt of een gedeelte van de scherpte overal in het beeldveld te kunnen plaatsen. Ze maken deel uit van het Lensbaby's Optic Swap Systeem. Gebruikers kunnen eenvoudigweg één Composer Pro II body kopen, inclusief een Lensbaby Optic naar keuze, voor hun camerasysteem en vervolgens deze Optic verwisselen voor een andere Optic, om zo het beeldeffect én de brandpuntsafstand van hun Lensbaby combinatie volledig te veranderen.

Gemaakt met: Lensbaby Composer Pro II met Edge 35 Optic Foto door Birgit Fostervold

Prijzen en beschikbaarheid

De Lensbaby Composer Pro II met Edge 35 Optic zal vanaf eind april beschikbaar zijn en heeft een adviesverkoopprijs inclusief BTW van € 449.95. De losse Lensbaby Edge 35 Optic, voor diegene die al een Composer Pro body bezitten, heeft een adviesverkoopprijs inclusief BTW van € 249.95.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel