zaterdag 31 augustus 2019

Open dag Fotoacademie

Christel de Wolff 751 0
Op zaterdag 31 augustus 2019 is het open dag bij de Fotoacademie in Amsterdam. Maak kennis met de Fotoacademie en kom meer te weten over de kwaliteitsopleidingen op hbo-niveau voor de aankomende beeldmaker en de workshops, het alumni netwerk en het postacademisch programma voor de professionele beeldmaker.

Van 13:00 tot 16:30 kun je de open dag van de Fotoacademie in Amsterdam bezoeken. Meer informatie vind je hier

4 redenen waarom jij een bezoek zou moeten brengen aan deze open dag!

1: Volg je passie

Hebben al niet veel mensen tegen je gezegd: ga eindelijk eens je passie volgen? De open dag van de Fotoacademie is een goede stap om jouw passie voor fotografie te bespreken met (oud-)studenten, docenten en mentoren. Luister naar hun ervaringen en laat je informeren om te zien hoe de Fotoacademie jouw passie voor fotografie en film kunnen stimuleren.

2: Laat vragen niet onbeantwoord

Denk je er al (lange) tijd over na of een fotografie opleiding of workshop iets voor jou is? Zijn er misschien onduidelijkheden of wil je graag persoonlijk advies om te zien hoe de Fotoacademie het beste in jouw leven past? Er zijn meerdere varianten en studietempo's mogelijk. Laat vragen dus niet onbeantwoord. Geen vraag is te gek en de open dag is juist de plek om al jouw vragen te beantwoorden.

3: Leeftijd speelt geen rol

Twijfel je over je leeftijd? Heb je het gevoel dat je te oud of te jong bent? Laat het los want jong en oud studeert aan de Fotoacademie. De groepen zijn zeer gemêleerd. Leeftijd is maar een getal. Passie voor fotografie is hetgeen dat telt en dat zie je terug bij de studenten en de samenwerkingen die onderling ontstaan.

4: Maak gebruik van de open dag actie

Bezoek de open dag van de Fotoacademie en ontvang de open dag actie, als bedankje voor jouw komst aan deze dag. De open dag actie is vaak een interessante inschrijfactie zoals een korting of het ontvangen van een cadeaubon voor de aanschaf van benodigde apparatuur.

Kom je op zaterdag 31 augustus 2019 ook een bezoek brengen aan de open dag van de Fotoacademie? Meld je van te voren aan zodat je alle benodigde informatie toegestuurd krijgt. Klik hier om je meteen aan te melden voor de open dag van de Fotoacademie in Amsterdam.

---

Foto's in dit artikel door Cees Glastra van Loon

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel