zaterdag 11 januari 2020

11 januari 2020: Open dag Fotoacademie

Christel de Wolff 905 0
Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een opleiding voor fotografie en video? Op 11 januari 2020 van 13:00 tot 16:30 uur is het open dag bij de Fotoacademie in Amsterdam.
Maak kennis met de Fotoacademie en kom meer te weten over de kwaliteitsopleidingen op hbo-niveau voor de aankomende beeldmaker en de workshops, het alumni netwerk en het postacademisch programma voor de professionele beeldmaker. Breng een bezoek aan de open dag van de Fotoacademie en laat je informeren en inspireren door middel van presentaties en proeflessen, ook is er een mogelijkheid om je portfolio te laten beoordelen. De open dag is gratis toegankelijk, maar zorg dat je je van te voren aanmeldt zodat je alle benodigde informatie toegestuurd krijgt.

Programma open dag Fotoacademie 

Vanaf 13:00 ben je van harte welkom op de Sarphatistraat 35 te Amsterdam. Duik meteen in de algemene presentatie of volg een proefles. Een kijkje in het programma:

13:15 tot 16:15: algemene presentatie

Tijdens de algemene presentatie die gegeven wordt door artistiek manager Ruud de Jong komt alle praktische informatie over de verschillende studievarianten, lesmethode, studietempo en de eisen die de Fotoacademie stelt aan hun docenten/mentoren maar ook studenten voorbij. Het is een zeer waardevolle presentatie om een goed beeld te krijgen van wat de mogelijkheden zijn binnen de Fotoacademie en waar zij voor staan.

Let op! De algemene presentatie wordt gegeven om 13:15, 14:30 en 15:30 uur en zal ongeveer 45 minuten duren.

13:30 tot 16:15: volg de proefles 'Accent door scherptediepte'

Middels een proefles krijg je inzicht in de lesmethode van de Fotoacademie. De proefles zal gegeven worden door docent en alumnus Milan Gies.

Let op! De proefles start om 13:30, 14:30 en 15:30 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. 

13:00 tot 16:30: laat je foto's beoordelen

Ben je benieuwd wat de ervaren docenten en alumni Willeke Duijvekam en Venus Veldhoen, docent Ad van Son en mentor Marjolein van Veen van jouw foto's vinden? Zij vertellen je graag over bijvoorbeeld het maken van series, kaders en techniek. Je kunt je foto's laten beoordelen via je telefoon, tablet of geprint, net wat jij wilt. Je ontvangt altijd persoonlijk advies en tips waarmee je verder kunt.

13:00 tot 16:30: laat je informeren en adviseren

Lokaal 3, op de begane grond is speciaal ingericht om al je vragen te kunnen stellen aan de ervaren docenten en alumni Caro Bonink en Joost van der Vleuten en mentor Niels Huneker. Ontvang persoonlijk advies naar aanleiding van jouw wensen zodat jij weet wat de mogelijkheden zijn binnen de Fotoacademie.

Kortom, kom op 11 januari 2020 langs bij de Fotoacademie. Meld je van te voren aan zodat je alle benodigde informatie toegestuurd krijgt. Klik hier om je meteen aan te melden voor de open dag van de Fotoacademie in Amsterdam.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel