Op zijn kop fotograferen met de Polaroid Originals 'Stranger Things' OneStep 2

Christel de Wolff 322 0
Stap een andere dimensie in met de nieuwste OneStep 2. Polaroid Originals heeft namelijk een nieuwe 'Stranger Things' editie van de populaire OneStep 2 direct-klaar camera onthuld.
De branding, pictogrammen en tekst op de camera staan allemaal ondersteboven als een knipoog naar de alternatieve dimensie die de populaire Netflix sci-fi horror serie bezocht. De camera werkt zowel met de klassieke Polaroid 600-film als met de i-Type-film van Polaroid Originals. Een van de aantrekkelijke aspecten van de camera is de ingebouwde flitser. "Met een flitser die is ontwikkeld door Hawkins National Laboratory, kun je met vertrouwen fotograferen in de wetenschap dat je zelfs in het meest uitdagende licht perfect scherpe foto's kunt maken," schrijft Polaroid Originals. 

En oh ja.....er is ook een speciale 'Stranger Things'-editie i-Type-film met een willekeurige selectie van Stranger Things frame designs. Er zijn in totaal 16 verschillende designs en per film tref je 8 willekeurige designs.

Over de Polaroid Originals OneStep 2

De Polaroid Originals OneStep 2 is een instant camera die gebaseerd is op de originele Polaroid OneStep uit 1977. De camera is zo ontworpen dat deze eenvoudig te gebruiken is. De OneStep 2 is een lichte, compacte maar stevige camera gecreëerd die eenvoudig te gebruiken is, kleuren vastlegt die zo rijk zijn als je verbeeldingskracht en herinneringen die een leven lang meegaan. Met slechts een paar knoppen en een eenvoudig, intuïtief ontwerp, is het eenvoudig genoeg voor alle leeftijden om met deze Polaroid camera een foto voor het leven te maken.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel