Polaroid Lab maakt Polaroids van smartphonefoto's

Christel de Wolff 430 0
Heb je wel een foto gemaakt met je telefoon terwijl je eigenlijk wenste dat je hem met een Polaroid-camera had gemaakt? Mocht dat het geval zijn, dan heeft Polaroid Originals nu dé oplossing!

Polaroid Lab

Polaroid Originals heeft iets nieuws: het Polaroid Lab. Het kleine apparaat is geen printer die je smartphonefoto’s kan afdrukken zoals de Canon Zoemini of de HP Sprocket. Het is een heuse donkere kamer die je digitale foto’s omtovert tot een Polaroidprint.

Hoe werkt het Polaroid Lab?

Via een app op je telefoon selecteer en bewerk je de foto die je wilt afdrukken. Je kunt allerlei leuke effecten toevoegen en collage’s vormgeven. Ben je tevreden over de preview van je foto, dan leg je je telefoon in de opening van het Polaroid Lab. Dit doe je met het scherm naar beneden. Vervolgens wordt de foto via een aantal lenzen in het Polaroid Lab geprojecteerd op een Polaroid fotopapiervel. Kort daarop wordt jouw foto zichtbaar op als Polaroid.

Bekijk onderstaande video om meer te leren over het Polaroid Lab:

 

Prijs en beschikbaarheid Polaroid Lab

Het Polaroid lab is vanaf nu beschikbaar voor een adviesprijs van € 130,-. Leer meer over het apparaat via de website van Polaroid Originals.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel