Grote firmware-update voor Fujifilm

Nieuwe firmware-update brengt onder andere 4K naar de Fujifilm X-Pro 2

Redactie DIGIFO... 905 0
Fujifilm heeft zojuist bekendgemaakt dat er een aantal grote firmware-updates zal verschijnen. Deze nieuwe firmware zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor de X-Pro2, X-T2, X100F en X-T20, zoals filmen in 4K, betere autofocus en ondersteuning van tethered fotograferen via usb en Wi-Fi.

Fujifilm heeft in de afgelopen jaren een groot scharen fans om zich heen verzameld en goed geluisterd naar de wensen van de gebruikers. Daarom komt het bedrijf binnenkort met een aantal grote firmware-updates waardoor een aantal populaire Fujifilm-camera's nieuwe mogelijkheden krijgt. Zo wordt het na het installeren van de update mogelijk om 4K te filmen met de X-Pro2, kan deze thethered fotografie ondersteunen met een usb- of Wi-Fi-verbinding, wordt het autofocussysteem verbeterd, zijn de RAW-bestanden te gebruiken met het FUJIFILM X Raw Studio-programma, wordt het mogelijk om camera-instellingen op te slaan en in te laden met de FUJIFILM X Acquire software en wordt de ondersteuning voor radiogestuurde flitsers beter.

De laatste vier verbeteringen, ondersteuning voor FUJIFILM X RAW studio, FUJIFILM X Acquire software, betere autofocus en verbeterde ondersteuning voor radiogestuurde flitsers worden ook beschikbaar voor de Fujifilm X-T2 en al deze updates, behalve de verbeterde autofocus, komen ook naar de Fujifilm XF100.

De firmware-update voor de Fujifilm X-T20 maakt het mogelijk om het touch screen te gebruiken terwijl er door de zoeker wordt gekeken.

Lees ook: Review: Fujifilm X-Pro2

Beschikbaarheid Fujifilm firmware-updates

De verbeteringen en nieuwe mogelijkheden zijn vanaf dit najaar kosteloos te downloaden via de website van Fujifilm. De updates voor de Fujifilm X-T2 en de X-T20 zullen vanaf november beschikbaar zijn, de updates voor de X-Pro2 en X100F vanaf december.

Kijk voor meer informatie op de website van Fujifilm.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie