Martin Schoeller in De Donkere Kamer #15

Nathalie Schram 702 0
De talkshow De Donkere Kamer Rotterdam komt op 16 mei al met zijn 15de editie. Naast actuele discussies over fotografie staat dit keer ook de fotograaf Martin Schoeller centraal.

Big heads

Enkele dagen voor de opening van zijn expositie “Big Heads” in het Nederlands Fotomuseum komt Martin Schoeller over zichzelf en zijn werk vertellen bij de talkshow over fotografie in Rotterdam. Naast het interview met Schoeller is er in het programma van De Donkere Kamer ruimte voor interviews en discussies, maar er worden ook pitches gehouden door jonge fotografen. Het publiek kan stemmen op hun favoriet die hierdoor een financiële bijdrage krijgt voor zijn of haar project.

De fotografie van nu

In de talkshow die is voortgevloeid uit een samenwerking tussen het Nederlands Fotomuseum en DuPho en een conceptuele toevoeging van Pakhuis de Zwijger staat de fotografie van nu centraal. Met de pitches wordt aandacht besteed aan de talenten, de fotografen van de toekomst en in de interviews en discussies komt veelal het werk van gevestigde grote namen aan bod, deze editie is dat Martin Schoeller met zijn werk "Big Heads". Dit evenement is een absolute aanrader voor fotografen die graag up-to-date blijven over de ontwikkelingen in de fotografie wereld.

Meer lezen over het Nederlands Fotomuseum? Lees ook: 

afbeelding van Nathalie Schram

Nathalie Schram | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nathalie