Inclusief Sony-demo

Komende zaterdag: Lezing Jan Vermeer over fotograferen op Spitsbergen

Redactie DIGIFO... 811 0
Het hoge Noorden is een zeer geliefde bestemming voor veel fotografen. IJsland lijkt vrijwel volledig uit prachtige fotolocaties te bestaan en ook de Lofoten en Spitsbergen zijn prachtige bestemmingen als je het arctische wil vastleggen. Jan Vermeer heeft Spitsbergen al meerdere keren bezocht, in verschillende seizoenen, en zal hier komende zaterdag over vertellen in Eindhoven.

Jan Vermeer is een reisfotograaf die alle uithoeken van de wereld bezoekt om prachtige foto's te maken van de lokale flora, fauna en vergezichten. Vermeer heeft al ruim 50 landen bezocht en heeft al meerdere reizen boven de poolcirkel gemaakt. Komende zaterdag zal hij in de Kamera Express in Eindhoven vertellen over zijn meest recente reis naar Spitsbergen, afgelopen september, waar hij prachtige foto's maakte van verse sneeuw, rendieren en fraaie herfstkleuren.Jan Vermeer

Sony-demo

Tijdens zijn afgelopen reis naar Spitsbergen, werkte Vermeer met camera's en objectieven van Sony en alle foto's die tijdens de presentatie te zien zijn, zijn met Sony-apparatuur gemaakt. Na afloop zal er daarom een demo zijn met verschillende Sony-camera's en –objectieven.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op deze website.
Kijk voor meer informatie over Jan Vermeer op zijn website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie