Een afdruk van Profotonet

Hang jouw mooiste foto aan de muur

Christel de Wolff 5208 0
Heb je weer een heleboel mooie foto’s gemaakt en wil je er graag wat meer mee kunnen doen, maar twijfel je nog over de mogelijkheden? Klop dan eens aan bij Profotonet, het beste fotovaklab van de Benelux en daarom populair bij veel serieuze fotografen. Naast fotoafdrukken kun je er ook terecht voor wanddecoratie en fotoboeken. Altijd van de hoogste kwaliteit. We zetten een aantal mogelijkheden op een rijtje voor als jij je foto aan de muur wil hangen.

Het langst en het best kun je genieten van je foto’s wanneer je ze aan de muur hangt. Zo kun niet alleen jij er elke dag weer van genieten, maar is het ook een mooie blikvanger voor iedereen die bij je over de vloer komt. Er is echter zoveel keuze in wanddecoratie. Hoe weet je nu wat het beste is voor jouw foto? In dit artikel lichten we enkele opties toe en benoemen we daarbij de specifieke eigenschappen en voordelen, zodat jij een goede keus kunt maken.

Foto in lijst

Bij een klassieke foto in een lijst heb je enorm veel mogelijkheden. Kies uit twintig soorten echte houten handgemaakte lijsten, eindeloos veel papiersoorten en beslis of je je foto met of zonder passe-partout wil inlijsten. Ook kun je kiezen uit ontspiegeld en helder glas.

Foto op dibond

Een foto op dibond is een moderne optie om jouw foto te presenteren. Doordat we een échte fotoafdruk verlijmen op het dibond (dus geen directdruk) krijg je de hoogste kwaliteit. Dit product geeft je foto een strakke uitstraling en je kunt het helemaal afmaken door een baklijst toe te voegen.

Foto op dibond met plexiglas

Ga nóg een stapje verder en presenteer je foto niet alleen op dibond, maar op dibond in combinatie met plexiglas. Kies voor een glanzende of anti-reflex afwerking - maak je keuze aan de hand van hoe het licht jouw (woon)kamer invalt - staat prachtig in een modern interieur.

Foto op canvas

Een foto op canvas is, net als een ingelijste foto, een erg klassieke manier van je foto presenteren. Profotonet maakt gebruik van een hoge kwaliteit canvas. Dit staat met name mooi in een landelijk interieur. Lijkt een canvas je een beetje te eenvoudig? Kies dan voor een baklijst, een prachtige houten lijst waarmee een ogenschijnlijk eenvoudig canvas ineens een luxe uitstraling krijgt.

Photo blocks

Weet jij nog niet zeker op welke muur jouw fotopresentatie moet komen? Of heb je misschien helemaal geen stuk muur over? Kies dan voor Photo Blocks. Deze (wand)decoratie bestaat uit een hoge kwaliteit fotoafdruk die wordt verlijmd op een dik foamblok. Doordat ze een dikte van 25mm hebben, kun je het Photo Block ook ergens in de ruimte zetten in plaats op de muur te hangen.

Naast wanddecoratie biedt Profotonet ook Premium Fotoboeken en losse fotoafdrukken aan. Bekijk het complete aanbod op profotonet.nl

‘Het langst en het best kun je genieten van je foto’s wanneer je ze aan de muur hangt’

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel