Wie wint de reis naar Spitsbergen?

Uitslag fotowedstrijd: Landschapsfotografie

Redactie DIGIFO... 5688 0
Jullie hebben er een tijdje op gewacht, maar het wachten wordt nu daadwerkelijk beloond! Na de bekendmaking van de 10 finalisten maken we in dit artikel de winnaar van onze Fotowedstrijd Landschapsfotografie bekend. Die gelukkige winnaar wint een geweldige fotoreis naar Spitsbergen met Fotoreisspecialist! Dus: waar wacht je op? Misschien ben jij het wel?

Laten we beginnen met zeggen dat er ontzettend veel prachtige inzendingen binnen zijn gekomen. Wat hebben jullie mooie reizen gemaakt met z'n allen, daar zijn wij wel een beetje jaloers op geworden bij het bekijken van alle landschapsfoto's. Dat grote aantal mooie platen maakte het natuurlijk ook ontzettend moeilijk om een winnaar te kiezen. Kortom: alle clichés zijn die je over jurering hoort zijn waar gebleken. Uiteindelijk is het natuurlijk wel gelukt, in samenwerking met Fotoreisspecialist. 

Maar, genoeg inleiding. Waarschijnlijk zijn jullie hier toch al langsgescrold om snel te kijken wie nu precies de gelukkige is geworden. 

De winnaar!

Niels Devisscher wint de fotowedstrijd met deze sfeervolle landschapsfoto! De foto laat een perfect winters landschap zien. Met het detail van een afgetakeld boompje straalt het grootse landschap droevigheid uit en laat dit beeld het natuurlijke verval van de winter zien. Door het weids besneeuwde landschap valt het op zichzelf staande boompje extra goed op. Je wordt getrokken naar dit beeld van triestheid maar het geeft tegelijkertijd ook een warm gevoel. De jury was onder de indruk van de verstilling en van de kracht die deze foto uitstraalt. 

Wat een prachtig beeld, Niels Devisscher! Gefeliciteerd met jouw overwinning!

Benieuwd naar wie de overige 9 finalisten waren? Lees het hier.

Hoofdprijs: Reis naar Spitsbergen t.w.v. €5.500,-

Niels is de gelukkige winnaar van fotoreis naar Spitsbergen, geheel verzorgd door Fotoreisspecialist. Lijkt jou een fotoreis naar Spitsbergen ook een geweldig avontuur? Bekijk hier het aanbod.

Fotoreisspecialist is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van fotoreizen en workshops. Zij helpen je verder ontwikkelen als fotograaf vanuit je eigen visie en creativiteit, in een ontspannen sfeer op een schitterende plek. Heb je zin in een onvergetelijke fotoreisbeleving, kijk dan snel op www.fotoreisspecialist.nl.

Na de reis

Natuurlijk geven we een feestelijk vervolg aan dit verhaal als Niels daadwerkelijk op reis gaat richting Spitsbergen. We volgen hem tijdens deze fantastische reis en gaan zijn beelden bij terugkomst publiceren! 

Keep you posted!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie