Kom naar de Photo Days in Brussel

Siem van Woerkom 976 0
15 t/m 17 maart kun je in Brussel bij de Photo Days terecht voor demonstraties van de nieuwste camera’s en uitrusting door specialisten van meer dan 200 merken.

Photo Days Brussels

Op de Photo Days vindt je de grootste fotografiemerken ter wereld terug. Je krijgt de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera’s (reflexcamera’s, bridgecamera’s, compact camera’s, instant camera’s) uit te testen. Tegelijk kan je kennismaken met de oplossingen en toestellen die het beste aansluiten bij uw activiteit, van studioshoots tot mobiele fotoreportages (optieken, zoomlenzen, statieven, reflectors en flitsers, verlichting, opslagmedia).

De Photo Days zijn ideaal om de eerste stap te zetten naar de nieuwste technieken of ze beter te beheersen, van opname tot afdruk over de opslag, de bewerking, Kom je fotografie talent versterken op onze sets, leer bij tijdens de vele workshops en voordrachten, test de nieuwste producten uit en nog zoveel meer. 

Lezingen en workshops

Men kan er deelnemen aan de vele demonstraties en workshops op de stands van de exposanten en het werk van een aantal fotografen via tentoonstellingen en fotogalerijen. Verschillende beroemde fotografen geven tijdens de Photo Days ook spreekbeurten en lezingen over hun werk.

Onder de sprekers zijn bijvoorbeeld;  Sony ambassadeur Niko Caignie, over het leven achter de schermen van de commerciële beeldvorming. Brendan de Clercq die zal praten over portret werk waarmee hij zijn doelgroep op emotioneel niveau wil raken. En het moeder-dochter duo Marilène Coolens en Lisa De Boeck over hun lopende project 'Memymom', waarin ze intieme analoge series showen ontstaan uit visuele herinneringen. 

Merken die onder andere op de beurs aanwezig zullen zijn; Nikon, Fujifilm, Transcontinenta (​distributeur van onder andere Leica, Samyang, Zeiss en Tamron) en vele anderen. 

Meer informatie over Photo Days 2019 en het volledige programma inclusief tijden van alle lezingen zijn hier te vinden. 

 

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem