Alles over Stock Photography

Gratis lezing Stock Photography

Remco Stunnenberg 288 0
Loop je al langer rond met plannen om geld te verdienen met je foto's in de stock industry? Grijp dan morgen je kans tijdens een unieke, gratis Stock Photography masterclass bij CameraNu.nl.

Tijdens deze masterclass, onder leiding van fotograaf Tony Vingerhoets, komen alle ins en outs van de stock industry/ Stock Photography aan bod. Denk aan royalty-free, editorial, rights managed images, hot topics, best sellers, editing, key wording, captions, titles, submissions, image review, rejections, re-submission, gear, business-plan en nog vele andere aspecten. Met deze input kun je een carrière starten als stock shooter/contributor.

Lezing Stock Photography gratis

De lezing vindt morgen, zaterdag 19 januari 2019, plaats in de bioscoopzaal van CameraNu.nl op Urk en duurt van 10:00 uur tot 12:00 uur. Het bijwonen van deze masterclass Stock Photography is gratis maar meld je wel eerst aan via deze weg.

© Tony Vingerhoets

Tony Vingerhoets: Specialist in Stock Photography

Tony is een gepassioneerd fotograaf met een specialisatie in architectuur- en urban landscapes fotografie. Het afgelopen decennium heeft hij gewoond en gewerkt in China, waar hij voornamelijk voor nummer 1 vastgoedontwikkelaar SOHO China heeft gewerkt. Tony heeft door heel China gereisd om de mooiste plekken te fotograferen, waardoor hij inmiddels beschikt over een collectie van ruim 6500 stockfoto's op websites zoals Shutterstock, Istock, Fotolia, Dreamstime en Alamy.

Lees ook: Gratis lezing Albert Dros over Landschapsfotografie

 


 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco