Tips van Tony Vingerhoets

Morgen Tilt-shift masterclass bij CameraTools

Redactie DIGIFO... 1041 0
Als je écht professionele architectuurfoto's wil maken, kom je al snel uit bij tilt-shift-objectieven. Deze bijzondere objectieven kunnen het beeld zodanig draaien en schuiven dat lijnen recht blijven en hoge gebouwen echt goed vastgelegd kunnen worden. Wil je het fijne weten van tilt-shift-objectieven? Bezoek dan morgen de masterclass van Tony Vingerhoets bij CameraTools.

De mogelijkheden van tilt shift-objectieven zijn eindeloos, maar de objectieven komen wel met een flink prijskaartje. Daarom kan het voor sommige mensen lastig zijn om een dergelijk objectief even goed uit te proberen. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden van tilt shift-objectieven organiseert CameraTools morgen een masterclass door Tony Vingerhoets.

Tilt-shift masterclass bij CameraTools

Prijs masterclass & speciale actie

Deelnemen aan de masterclass kost € 99,- per persoon. Volg je de masterclass en ben je zodanig overtuigd van de voordelen van een dergelijk objectief dat je binnen 30 dagen een Canon TS-E-objectief aanschaft, dan krijg je de kosten van de masterclass als korting terug op je aankoop.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op deze website van CameraTools.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie